Blog

Op deze pagina vind je allerlei hobby gerelateerde blogs. Neem een kijkje en veel leesplezier!

Juni 2023

Deze blog verschijnt een paar dagen later dan aanvankelijk gepland. Naast Letters By Nic heb ik ook nog een een baan in loondienst en een ecologisch adviesbureau. Want naast creatief zijn heb ik veel passie voor natuur. Afgelopen paar weken waren ook even erg hectisch ondanks Hemelvaart en Pinksteren. Als ecoloog is namelijk de drukste periode van half maart tot en met oktober omdat dan het seizoen is voor de meeste veldonderzoeken waaronder nachtelijke vleermuisonderzoeken. Daarnaast kreeg ik ook een paar hele leuke opdrachten binnen voor ecologische begeleiding welke ik moest voorbereiden en heb ik uiteraard van het mooie weer met mijn gezin genoten. En dat is niet alles want voor Letters By Nic heb ik ook weer het nodige gedaan! Wat? En wat er op de planning staat voor juni lees je allemaal hieronder. 

Lees meer »

Mei 2023

We zijn alweer een in mei beland, de tijd vliegt voorbij. En met weer een nieuwe maand is het ook tijd voor weer een nieuwe maandblog! Ook deze maand zijn er weer nieuwtjes en berichten vanuit Letters By Nic en ook nieuwtjes met betrekking tot Stampin'Up! Lees snel verder.

Lees meer »

April 2023

Een nieuwe maand, dus ook weer tijd voor een nieuwe blog! Deze maand een paar kleine berichtjes vanuit Letters By Nic, maar heel veel nieuwtjes met betrekking tot Stampin'Up! De huidige catalogi lopen namelijk op het eind en dat betekend allerlei nieuwtjes! Lees snel verder.

Lees meer »

Maart 2023

Het was een wat rustige maand in februari op creatief vlak. Maar rustig was hij zeker niet. Een enorme drukte achter de schermen en ook privé de nodige zaken die veel tijd en energie in beslag namen. Maar nu is alweer de 3e maand van 2023 aangebroken, wat vliegt de tijd toch! In deze blog neem ik jullie weer in vogelvlucht mee door een aantal nieuwtjes en acties die in maart plaatsvinden. Wil je een uitgebreider en completer overzicht van de nieuwtjes, acties en leuke extra's? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Letters By Nic

Lees meer »

Februari 2023

Februari, de maand van de liefde. Deze maand is een maand waarin ik jullie vooral wil inspireren met creaties van mijzelf en zal ik jullie op mijn social media kanalen ook meenemen in allerlei creaties die ik maak. In deze blog neem ik jullie verder mee in nieuws, acties en meer van zowel Letters By Nic zelf, maar ook van Stampin'Up! waar ik onafhankelijk demonstratrice ben. Veel leesplezier weer!

Lees meer »

December 2022

December, de laatste maand van het jaar, is alweer aangebroken. Bij december zijn er een aantal woorden die meteen in mij opkomen waaraan ik moet denken, namelijk sinterklaasfeest, kerst, donker, winter maar ook gezelligheid. Het jaar is weer voorbij gevlogen en in deze laatste blog van het jaar blik ik graag even met jullie terug op afgelopen jaar, maar bespreek ik ook graag nog een aantal leuke acties en nieuwtjes. 

Lees meer »

November 2022

En dan is het alweer november. De tijd vliegt voorbij als je het naar je zin hebt en lekker veel creatief bezig kan zijn. Ook sinterklaas is alweer in aantocht, een leuke tijd en ik kan er altijd van genieten samen met mijn man en kinderen. In deze blog een korte terugblik op wat er in oktober allemaal voorbij is gekomen. Maar ook wat november ons gaat brengen op creatief vlak van Letters By Nic en bij Stampin'Up!

Lees meer »

Oktober 2022

En dan is het alweer oktober. De tijd vliegt voorbij als je het naar je zin hebt en lekker veel creatief bezig kan zijn. Althans dat is bij mij zo. In deze blog een korte terugblik op wat er in september allemaal voorbij is gekomen. Maar ook wat oktober ons gaat brengen op creatief vlak van Letters By Nic en bij Stampin'Up!

Lees meer »

September 2022

Een nieuwe maand, dus weer tijd voor een nieuwe blog. In deze blog een korte terugblik op de maand augustus, de ontwikkelingen van Letters By Nic, nieuws en acties van Stampin'Up! en de creatieve agenda van september.

Lees meer »

Augustus 2022

Een nieuwe maand, dus weer tijd voor een nieuwe blog. In deze blog een korte terugblik op de maand juli, de ontwikkelingen van Letters By Nic, nieuws en acties van Stampin'Up! en de creatieve agenda van augustus.

Lees meer »

Nieuwe najaarscatalogus, acties en meer

Een nieuwe maand, dus weer tijd voor een nieuwe blog. In deze blog een korte terugblik op de maand juni, de ontwikkelingen van Letters By Nic, nieuws en acties van Stampin'Up! en de creatieve agenda van juli.

Lees meer »