September 2022

Gepubliceerd op 1 september 2022 om 09:15

Een nieuwe maand, dus weer tijd voor een nieuwe blog. In deze blog een korte terugblik op de maand augustus, de ontwikkelingen van Letters By Nic, nieuws en acties van Stampin'Up! en de creatieve agenda van september.


Korte terugblik

Augustus was wat rustiger met betrekking tot workshops en online evenementen. Veel mensen zijn met vakantie en ik deed ook even een stapje terug. Last minute besloten we om de laatste week van augustus er even aan paar dagen tussenuit te gaan met ons gezin. Een welkome ontspanning was dat.

Maar in augustus heb ik ook zeker niet stilgezeten. Ik heb mijn atelier op zolder eindelijk in gebruik genomen. Het is nog niet klaar, maar ik kan nu op mijn eigen plekje creatief bezig zijn in plaats van steeds ergens anders in huis waardoor ik ook mijn spullen steeds moest verplaatsen. Nu heb ik alles binnen handbereik, wel zo makkelijk en fijn.


Acties en nieuws Letters By Nic

Voor Letters By Nic ben ik weer druk geweest met van alles. Er is voorlopig achter de schermen ook nog heel veel te doen, maar dat zal ook wel even de tijd nodig hebben naast de drukte van een baan in loondienst, een eigen ecologisch adviesbureau en een gezin. Letters By Nic komt daar nog bovenop, maar ik zie het volledig als ontspanning naast al mijn andere bezigheden. Hieronder neem ik je kort mee in diverse ontwikkelingen

 

Webshop

Ik ben vooral offline druk geweest voor de webshop. Alle artikel die grotendeels nog in verhuisdozen zaten heb ik uitgezocht en ik heb mijn voorraadlijsten geactualiseerd. Dit is nog niet allemaal afgerond, maar achter de schermen ben ik daar dus nog druk mee bezig.

Voor wat betreft de inhoud van de webshop ben ik er niet aan toe gekomen om deze verder te vullen. Je kan op dit moment enkel nog via mail of het contactformulier bestellen. Ik ga mijn best doen de webshop nog dit jaar ingericht en actief te hebben staan zodat je rechtstreeks vanaf de webshop kan bestellen.

Als je een bestelling plaatst kan je die komen ophalen, of laten versturen. Na je bestelling ontvang je een factuur. Bij afhalen kan je de bestelling overmaken of contant afrekenen bij het afhalen. Bij bestellingen die ik moet verzenden, zal ik na betaling van de factuur je bestelling in orde maken en naar je versturen.

Samenwerking 

Ja ik noem het even een samenwerking, of dit ook echt de juiste benaming is weet ik nog niet maar voor nu laten we het maar zo noemen. Ik ben namelijk in contact gekomen met iemand, ik heb een super leuk gesprek met deze persoon gehad en naar aanleiding van het gesprek ga  ik een concept uitwerken en enkele projecten bedenken. Omdat er nog niks zeker is, ga ik er in deze blog ook even niet verder op in. 


Workshops

Daarnaast ben ik ook nu weer druk bezig geweest met het uitwerken van het workshopaanbod. Voor de handletterworkshops was vorige maand gehele theorie van de basis workshop en de uitgebreide workshop handletteren uitgewerkt en dat ik al op kladpapier bezig was met voorbeelden om te verwerken in de theorie. De voorbeelden in klad zijn nu ook helemaal klaar, de volgende stap is het digitaliseren van deze voorbeelden.

Voor de brushletterworkshops heb ik de theorie nagenoeg afgerond. Ik kan dus bijna aan de slag met het verder uitwerken van voorbeelden voor de brushletter workshops.

Verder ben ik bezig geweest met een paar andere workshops op te zetten in grote lijnen. Namelijk:

 • Porseleinen servies versieren
 • Houtbranden
 • Creaties maken met zelfgemaakte stempels

Psst: Als nieuwsbrieflezer ontvang je hierop met regelmaat leuke korting!

Atelier

Tot een paar weken terug was ik veelal overal in huis steeds bezig met mijn creatieve bezigheden. Op zolder was mijn atelier nog lang niet klaar. Nu overigens ook nog niet, want het klussen in de rest van het huis krijgt voorrang, maar ik heb wel wat stappen gezet (onder toeziend oog van mijn eigenwijsje) en kan nu in ieder geval lekker in mijn eigen atelier aan het werk. Dat scheelt een heleboel op en neer sjouwen met materialen. Langzaam stapje bij stapje krijgt mijn atelier zo steeds meer vorm en raakt steeds meer ingericht. Dat vind ik erg fijn, want dan hoef ik niet meer steeds met alles op en neer te sjouwen met als gevolg dat steeds overal wat lag.


Nieuwsbrief

De eerste nieuwsbrief is in augustus verstuurd en dat was een klein feestje waard. Ik heb een kleine winactie opgezet voor mijn nieuwsbrief lezers, nameljjk een workshop voor 2 personen. De winnaar wordt bekend gemaakt in de nieuwe nieuwsbrief van september.

Wil jij je ook aanmelden voor de verzendlijst van de nieuwsbrief? Dat kan hier.

In deze nieuwsbrief komen onder andere de volgende punten aan bod:

 • De punten uit mijn blog en aanvullingen daarop
 • Iedere maand een mini tutorial en/of werkblad exclusief voor mijn nieuwsbrieflezers. Dit kan van alles zijn. Denk aan sjablonen voor hand- en brushletteren, beschrijvingen van leuke papiercreaties, creatieve werkbeschrijvingen van leuke projecten en nog veel meer
 • Maandelijks een gastvrouwcode deze kan je via mijn webshop van Stampin'Up! in het daarvoor bestemde vakje plaatsen bij afhandeling van je bestelling. 
 • Leuke acties en kortingen
 • Eerder aankondigingen van evenementen, nieuwtjes en meer

Stampin'Up! nieuws en acties

Stampin'Workshops en Stampin'Easy

Ik heb met betrekking tot Stampin'Up! producten 2 soorten online creatieve events. Namelijk de Stampin'Workshop en de Stampin'Easy. Tijdens de Stampin'Workshop maak ik uitgebreidere projecten dan tijdens de Stampin'Easy. Zo is dan ook de tijd dat het online evenement duurt voor de Stampin'Workshop ook langer dan voor de Stampin'Easy. Ook kan het zijn dat ik voor de Stampin'Easy dingen heb voorbereid in verband met de tijd. Ik probeer dan ook om de Stampin'Easy maximaal 20 minuten te laten duren. De Stampin'Workshop gaan wel helemaal live, zijn uitgebreider en duren dus ook vaak langer.

Stampin'Workshop is 1x per maand in de avond op dinsdag of donderdag.

Stampin'Easy is er meerdere keren per maand, meestal op de vrijdag middag. Deze kortere knutselmomenten staan in de agenda onderaan dit blog.

 

Alle lives neem ik ook op en plaats ik later op mijn You Tube kanaal zodat je ze ook kan terugkijken. Bij deze live evenementen gebruik ik, de naam verklapt het al een beetje, allemaal Stampin'Up producten. Hierbij laat ik verschillende technieken zien en maak ik gebruik van verschillende stempelsets met bijbehorende ponsen en stansen, maar maak ik ook regelmatig gebruik van een kit. Een kit is een compleet pakketje wat je aan kan schaffen waar alles in zit om een aantal kaarten te kunnen maken.

Workshoppakketten

Voor de Stampin'Workshop van september maak ik gebruik van de Splendid Day Suite van Stampin'Up!. Hiervoor staan de pakketten al in de webshop en kan je per mail bestellen.

 


Welkom België

Ja eindelijk is bekend dat je als inwoner van België vanaf 4 oktober als klant en demonstrator/demonstratrice welkom bent bij Stampin'Up!

Wat houdt dit nou in?
Als Belgische klant:
Mag jij spullen bestellen bij Stampin'Up! / mij als demonstratrice want we mogen vanaf 4 oktober de spulletjes naar je toe sturen. Bestel je via mij, dan ontvang je een leuke attentie.

Als onafhankelijk Stampin'Up demonstratrice:
Je mag instappen als demonstratrice bij elke demonstrator ter wereld in de verkopende landen. Natuurlijk zou ik het super leuk vinden als je bij mij instapt. 

Wil jij nu alvast meer informatie? Stuur dan een mail. Je kunt ook de website stampinup.be raadplegen.


Perfect partners

Van 1 tot en met 30 september 2022 is er de perfect partners bij Stampin'Up!. 

Stampin'Up! heeft 6 nieuwe stansensets ontwikkeld die perfect passen bij 6 stempelsets uit de jaarcatalogus en de mini catalogus. De stansensets zijn los verkrijgbaar of in een bundel met de stempels (bij aanschaf van een bundel heb je een bundelvoordeel van 10%).

Deze stansen zijn enkel in de actieperiode te bestellen. Let wel op: OP=OP!

Deze actie geldt voor zowel bestellingen die je rechtstreeks bij mij plaatst als voor bestellingen via de webshop. 

Klik op de flyer om alle producten uit deze actie te bekijken.


Wereldkaartenmaakdag

1 oktober 2022 is het wereld kaarten maak dag. Stampin'Up! heeft hier een online evenement van gemaakt waaraan ook jij kunt deelnemen! Het online evenement vindt plaats op 1 oktober van 14.00 tot 17.00 uur en staat in het thema van het maken van mooie kaarten. Tijdens het evenement worden stap voor stap meerdere kaarten gemaakt en aan het eind van de online workshop heb je een aantal prachtige mooie nieuwe kaarten. 

Tijdens deze online workshop wordt gebruik gemaakt van de Cottage Rose bundel, de Cottage Wreaths bundel en de Warm Welcome bundel van Stampin'Up!. Deze bundels zijn rechtstreeks te bestellen bij Stampin'Up! of via mij. Alle materialen die gebruikt worden zijn terug te vinden in de flyer. Bestel je een of meerdere bundels? Dan krijg je een velletje plakparels cadeau! 

Tijdens dit online event maak je kennis met nieuwe stempeltechnieken, Maak je mooie kaarten en ben je creatief bezig met mooie en kwalitatieve hobbymaterialen. 

Je kan je bundels zelf bestellen en meedoen met het online evenement. Bestellen kan via mijn Stampin'Up! pagina of per mail. Bestel je per mail? Zorg dan dat je uiterlijk 20 september je bestelling bij mij doorgeeft, dan is je pakket op tijd bij jou en krijg je een leuke attentie bij je bestelling.

Aanmelden voor het online evenement kan via deze link.


Wekelijks nieuwe aanbiedingen

Van 1 tot en met 28 september 2022 plaatst Stampin'Up! nieuwe producten uit de lopende catalogi in de aanbieding. Deze aanbiedingen zijn er slechts voor een korte tijd. Houdt de aanbiedingen in de gaten en maak gebruik van de aanbiedingen. Daarna gaan de producten weer terug naar de oorspronkelijke prijs.


Nieuwe kits

Stampin'Up! heeft in het assortiment ook verschillende creatieve sets. Dit zijn complete sets om leuke creaties mee te maken. Denk aan kaarten, maar ook cadeaupakket en meer. Er zijn stempel kits en niet-stempel kits verkrijgbaar. En Stampin'Up! heeft twee nieuwe sets geïntroduceerd, namelijk de cozy and bright kit en de love this memory notebook kit.

Cozy and bright

Vier het seizoen met een kaartkit zodat je iedereen van wie je houdt een fijne kerst en een goed nieuwjaar kan wensen met een leuke zelfgemaakte kaart. De kaartkit bevat alle materialen om 12 prachtige kaarten te maken. 

In de kit zit:

 • Cozy & Bright Photopolymer Stempel Set
 • Acrylic Stempel Block
 • Classic Stampin’ Spot: Poppy Parade
 • Voorgedrukte designs
 • Stap-voor-stap instructies
 • Voorgestane figuren (geen voorbereidingnodig, ga direct aan de slag!). Inclusief geprinte die-cut vellen: sticker adhesive vellen & non-adhesive vellen
 • Maak 12 kaarten
 • Goudfolie accenten
 • Gevouwen kaartformaat: 5-1/2" x 4-1/4" (14 x 10.8 cm)
 • 12 geprinte envelopen
 • Meer dan genoeg adhesives
 • Linnen draad
 • Een 9-7/8" x 6-1/2" x 2-3/4" (25.1 x 16.5 x 7 cm) geprinte designer box om je spulletjes in op te slaan of voor knutselen onderweg
 • Bijpassende en gebruikte kleuren: Cajun Craze, Early Espresso, Evening Evergreen, Garden Green, Poppy Parade, Pumpkin Pie

Love this memory notebook kit 

Leg de mooiste momenten vast met deze super leuke knutselkit van Stampin'Up!

In de kit zit

 • Een 8-1/2" x 5-1/4" (21.6 x 13.3 cm) kraft notebook
 • Stickervellen, washi tape, en geprinte kaarten om mee te decoreren
 • Love This Photopolymer Stempel
 • Parakeet Party Classic Stampin’ Spot
 • Tear & Tape Adhesive
 • Bijpassende en gebruikte kleuren: Basic Black, Flirty Flamingo, Mango Melody, Parakeet Party, Pumpkin Pie, Tahitian Tide

Boek een party

Wat is er nou leuker dan een gezellige creatieve avond met vriendinnen, vrienden, kennissen en/of familie? Tijdens een party demonstreer ik actuele producten uit de lopende catalogi, kan je zelf door de catalogi bladeren, producten uitproberen en naar hartelust shoppen!

Wil jij een gezellige creatieve avond? Stuur mij dan een mailtje of neem contact op via het contactformulier. Als gastvrouw kan je cadeautjes bij je bestelling verdienen, afhankelijk van de verkopen tijdens de party.


agenda

Hieronder vind je de agenda met evenementen van Letters By Nic 

Datum Locatie Onderwerp
1 september 2022 Nieuwsbrief 2
Start perfect partners actie
9 september 2022 Facebook Stampin'Easy
27 september 2022 Facebook Stampin'Workshop - Splendid days
29 september 2022 Laatste Stampin'Up! verzamelbestelling september, geef uiterlijk 28 september 2022 om 17.00 uur je bestelling door
30 september 2022 Einde perfect partner actie
1 oktober 2022 Nieuwsbrief 3
Wereldkaartenmaakdag
4 oktober 2022 Stampin'Up! Verwelkomt Belgiƫ
14 oktober 2022 Facebook Stampin'Easy
27 oktober 2022 Facebook Stampin'Workshop
29 oktober 2022 Laatste Stampin'Up! verzamelbestelling van oktober, geef uiterlijk 28 oktober 2022 om 17.00 uur je bestelling door
1 november 2022 Nieuwsbrief 4
4 november 2022 Facebook Stampin'Easy
18 november 2022 Facebook Stampin'Easy
29 november 2022 Facebook Stampin'Workshop
29 november 2022 Laatste Stampin'Up! verzamelbestelling van november, geef uiterlijk 28 november 2022 om 17.00 uur je bestelling door
1 december 2022 Nieuwsbrief 5
9 december 2022 Facebook Stampin'Easy
20 december 2022 Facebook Stampin'Workshop
29 december 2022 Laatste Stampin'Up! verzamelbestelling van december, geef uiterlijk 28 september 2022 om 17.00 uur je bestelling door
31 december 2022 Einde najaar minicatalogus 2022

Workshoppakketten die ik samenstel komen in de webshop te staan zodra ze beschikbaar zijn, deze shop je hier

LET OP momenteel kan bestellen enkel nog via mail of het contactformulier omdat de webshop nog in opbouw is. 


Na de workshops op de genoemde kanalen hierboven, met uitzondering van nieuwsbrieflezers workshops, worden de opgenomen workshops ook op YouTube geplaatst.

Het kan zijn dat er nog wijzigingen volgen op de agenda hierboven. Houdt de socials in de gaten voor actuele tijden.

In de volgende maandblog: workshopagenda update, korte terugblik september 2022 en nog veel meer!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.