Augustus 2022

Gepubliceerd op 1 augustus 2022 om 04:00

Een nieuwe maand, dus weer tijd voor een nieuwe blog. In deze blog een korte terugblik op de maand juli, de ontwikkelingen van Letters By Nic, nieuws en acties van Stampin'Up! en de creatieve agenda van augustus.


Korte terugblik

Juli is weer een drukke maand geweest. Zo heb ik de workshops hand- en brushletteren weer verder vormgegeven (later in deze blog hierover meer). Maar is ook de nieuwe catalogus van Stampin'Up! ingegaan, evenals de Sale A Bration actie die gestart is en nog doorloop tot en met 31 augustus. Daarnaast heb ik in juli meerdere live activiteiten gehad op mijn Facebook pagina, denk aan:

- Stampin'Easy Nourish & Flourish

- Stampin'Easy Kindness cards

- Stampin'Workshop Ladybug

- Stampin'Easy Hedgehog

 

En dat was nog niet alles! Want ik heb voorgenomen om te starten met een nieuwsbrief, meer hierover lees je verderop in deze blog


Acties en nieuws Letters By Nic

Ik heb hier en daar nog wat aan de website van Letters By Nic gesleuteld. ik ben nu tevreden over de indeling en zal deze ook zo behouden, tenzij in de toekomst blijkt dat een andere indeling toch meer praktisch is. 

 

Webshop

Ja de webshop, daar had ik het vorige maand ook over in mijn blog. Die ontbrak nog en ik was er nog niet over uit wat ik wilde en hoe ik dit wilde. Mede met het herinrichten van mijn website heb ik besloten dat ik de webshop toch op de website zelf wil hebben en niet als los webadres. Dat zorgt er voor dat alles bij elkaar staat en maakt het linken wat makkelijker. 

Voor wat betreft de inhoud van de webshop ben ik er niet aan toe gekomen om deze verder te vullen. De reden hiervoor is dat ik druk met andere bezigheden geweest ben voor Letters By Nic. Je kan op dit moment enkel nog via mail of het contactformulier bestellen, maar ik verwacht later dit jaar het webshop gedeelte toch wel zo ingericht en gevuld te hebben dat de webshop op actief komt te staan en dat je lekker kan gaan shoppen vanaf de website zelf.

Als je een bestelling plaatst kan je die komen ophalen, of laten versturen. Na je bestelling ontvang je een factuur. Bij afhalen kan je de bestelling overmaken of contant afrekenen bij het afhalen. Bij bestellingen die ik moet verzenden, zal ik na betaling van de factuur je bestelling in orde maken en naar je versturen.


Workshops

Daarnaast ben ik in juli druk bezig geweest met het uitwerken van het workshopaanbod. Voor de handletterworkshops was vorige maand de invulling vrijwel geheel bekend, en was ik al gestart met het uitwerken. Inmiddels kan ik mededelen dat de gehele theorie van de basis workshop en de uitgebreide workshop handletteren is uitgewerkt en dat ik al op kladpapier bezig ben met voorbeelden om te verwerken in de theorie.

Voor de brushletterworkshops heb ik de gehele invulling bekend en ben ik gestart met het uitwerken van de theorie. Ik zal eerst verder gaan met het uitwerken van de theorie van de brushletterworkshops. Dan kan ik daarna aan de slag met het verder uitwerken van voorbeelden van zowel de hand- als de brushletter workshops. 

De workshop bulletjournallen heb ik geen tijd meer voor gehad om hier aandacht aan te besteden. Dit staat dan ook voor later dit jaar op de planning en laat ik nu dus heel even rusten zodat ik de focus voorlopig even op een kleiner deel kan richten. Tenzij ik er natuurlijk eerder een aanvraag voor een workshop komt.


Nieuwsbrief

Vanaf augustus ga ik beginnen met maandelijks een nieuwsbrief op te stellen en te versturen. In deze nieuwsbrief komen onderandere ook de punten uit mijn blog naar voren, maar er zijn ook extra's in deze nieuwsbrief. Zo zal er naast hiet nieuws wat ook hier in de blog gedeelt wordt iedere maand een mini tutorial en/of werkblad in de nieuwsbrief zitten, welke exclusief voor mijn nieuwsbrieflezers is. Dit kan van alles zijn. Denk aan sjablonen voor hand- en brushletteren, beschrijvingen van leuke papiercreaties, creatieve werkbeschrijvingen van leuke projecten en nog veel meer. 

Naast de mini tutorial en/of werkblad wordt in de nieuwsbrief ook maandelijks een gastvrouwcode gedeeld Deze kan je via mijn webshop van Stampin'Up! in het daarvoor bestemde vakje plaatsen bij afhandeling van je bestelling. Ik krijg dan een berichtje dat jij iets besteld hebt en dan zorg ik dat je van mij een leuk bedankje krijgt.

Tot slot zal ik in de nieuwsbrief af en toe een leuke winactie plaatsen die exclusief voor nieuwsbrieflezers is.

 

Wil jij je ook aanmelden voor de verzendlijst van de nieuwsbrief? Dat kan hier.


Stampin'Up! nieuws en acties

Stampin'Workshops en Stampin'Easy

Ik heb met betrekking tot Stampin'Up! producten 2 soorten online creatieve events. Namelijk de Stampin'Workshop en de Stampin'Easy. Tijdens de Stampin'Workshop maak ik uitgebreidere projecten dan tijdens de Stampin'Easy. Zo is dan ook de tijd dat het online evenement duurt voor de Stampin'Workshop ook langer dan voor de Stampin'Easy. Ook kan het zijn dat ik voor de Stampin'Easy dingen heb voorbereid in verband met de tijd. Ik probeer dan ook om de Stampin'Easy maximaal 20 minuten te laten duren. De Stampin'Workshop gaan wel helemaal live, zijn uitgebreider en duren dus ook vaak langer.

Stampin'Workshop is 1x per maand in de avond.

Stampin'Easy is er iedere week, tenzij anders vermeld in de agenda door bijvoorbeeld vakanties, op de vrijdag middag.

 

In juli zijn er weer verschillende live evenementen geweest op Facebook. Deze zijn allemaal terug te vinden op mijn You Tube kanaal. Bij deze live evenementen gebruik ik, de naam verklapt het al een beetje, allemaal Stampin'Up producten. Hierbij laat ik verschillende technieken zien en maak ik gebruik van verschillende stempelsets met bijbehorende ponsen en stansen, maar maak ik ook regelmatig gebruik van een kit. Een kit is een compleet pakketje wat je aan kan schaffen waar alles in zit om een aantal kaarten te kunnen maken.

 

Workshoppakketten

Van verschillende live evenementen, zoals het kaartje met lieve heersbeestjes hier verder naar boven en het kaartje hiernaast met egeltjes, stel ik ook pakketten samen die je rechtstreeks bij mij kan bestellen zodat je mee kan doen, of de kaartjes later zelf kan maken. Deze pakketjes staan ruim voor de live plaats vind al in mijn webshop (nu nog enkel via mail en/of privebericht op social media bij mij te bestellen) en zullen nadien ook nog geruime tijd in de webshop staan zodat je ze kan nabestellen en achteraf de kaartjes nog kan maken.


Sale-A-Bration

Tot en met 31 augustus 2022 is het Sale-A-Bration bij Stampin'Up! Dat betekend cadeautjes! En wat is er nou leuker dan cadeautjes krijgen?

In deze periode mag je bij een bestelling van €60,- exclusief verzendkosten of meer een cadeautje uitzoeken. Let wel op: OP=OP!

Deze actie geldt voor zowel bestellingen die je rechtstreeks bij mij plaatst als voor bestellingen via de webshop. 

Je vindt de Sale-A-Bration catalogus hier


Boek een party

Wat is er nou leuker dan een gezellige creatieve avond met vriendinnen, vrienden, kennissen en/of familie? Tijdens een party demonstreer ik actuele producten uit de lopende catalogi, kan je zelf door de catalogi bladeren, producten uitproberen en naar hartelust shoppen!

Wil jij een gezellige creatieve avond? Stuur mij dan een mailtje of neem contact op via het contactformulier. Als gastvrouw kan je cadeautjes bij je bestelling verdienen, afhankelijk van de verkopen tijdens de party.

Boek je vóór 31 augustus 2022 een party of workshop bij mij? Dan kunnen jij en je gasten naast de lopende catalogi bij besteding vanaf €60,- exclusief verzendkosten cadeautjes van de Sale-A-Bration uitzoeken bij je bestelling!


Stap in mijn team

Tot en met 31 augustus 2022 is er een super leuke actie als je instapt in mijn team!

Als je in mijn team stapt koop je het startpakket voor €129,- met een waarde van €175,-, je hebt dus €46,- voordeel! Maar dat is niet alles! Je krijgt er ook het nieuwe Stampin'Up! plannerpakket gratis bij!

Dit plannerpakket bestaat uit:

 • Een planner compleet met vulling voor 1,5 jaar
 • Een setje plannerstickers
 • Een notitieboekjesset van 3 (1x gelineerd, 1x dotted en 1x blanco)
 • De making plans clearstamp set

Meer informatie over de voordelen van instappen in mijn team vindt je hier.

Instappen in mijn team kan hier


Nourish & Flourish

Help mee en maak het verschil! Met de Nourish & Fourish kit steun je het goede doel. Voor iedere kit die je aanschaft doneert Stampin'Up! €3,- aan de Nederlandse Voedselbank. 

De kit kost €48,- exclusief verzendkosten en bevat:

 • een kaartkit om 9 kaarten te maken met daarin:
  • 9 geëmboste basiskaarten (3 stuks van 3 verschillende designs) met bijbehorende enveloppen
  • stickervel
  • voorgestansde vormen en labels
 • een koeltas/lunchtas met prachtig bloemendesign corresponderend met de kaartenset (22,9x16,5x15,9 cm)

Deze actie loopt tot en met 4 januari 2023


agenda augustus

In augustus is het wat rustiger op de agenda. Dit in verband met de vakantie. Maar wie weet kom ik tussendoor nog wat vaker live of plaats ik foto's en filmpjes van creaties. 

Datum Locatie Onderwerp
1 augustus 2022 Lancering nieuwsbrief
5 augustus 2022 Facebook Stampin'Easy
16 augustus 2022 Facebook Stampin'Workshop
26 augustus 2022 Facebook Stampin'Easy
29 augustus 2022 Laatste Stampin'Up! verzamelbestelling augustus, geef uiterlijk 28 augustus 2022 om 17.00 uur je bestelling door
31 augustus2022 Einde Sale-A-Bration actie

Workshoppakketten voor de Stampin'Easy en Stampin'Workshop stel ik stamen en komen in de webshop te staan zodra ze beschikbaar zijn, deze shop je hier.

LET OP momenteel kan bestellen enkel nog via mail of het contactformulier omdat de webshop nog in opbouw is. 


Na de workshops op de genoemde kanalen hierboven, met uitzondering van nieuwsbrieflezers workshops, worden de opgenomen workshops ook op YouTube geplaatst.

Het kan zijn dat er nog wijzigingen volgen op de agenda hierboven. Houdt de socials in de gaten voor actuele tijden.


In de volgende blog: workshopagenda september 2022, korte terugblik augustus 2022 en nog veel meer!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.