Nieuwe najaarscatalogus, acties en meer

Gepubliceerd op 1 juli 2022 om 00:00

Een nieuwe maand, dus weer tijd voor een nieuwe blog. In deze blog een korte terugblik op de maand juni, de ontwikkelingen van Letters By Nic, nieuws en acties van Stampin'Up! en de creatieve agenda van juli.


Korte terugblik

In juni ben ik begonnen met het invullen van de webshop van Letters By Nic en heb ik gebrainstormd over de workshops handletteren, brushletteren en bullet journallen. Dit heeft geresulteerd in het feit dat ik inmiddels de opzet voor de handletterworkshops en brushletterworkshops in grote lijnen heb uitgewerkt. Voor bullet journallen is nog maar bij een kort lijstje gebleven wat nog verder uitgewerkt moet gaan worden. De prioriteit voorde workshops ligt nu bij het als eerste vorm gaan geven van de handletterworkshops.

 

Daarnaast hebben we in juni spetterende acties gehad van Stampin'Up! met de BOGO; 2e kit voor de helft van de prijs en de uitverkoop van de voorjaarscatalogus. Van de voorjaarscatalogus zijn veel producten nu met pensioen en zijn ook verschillende voordeelbundel vervallen. Met het met pensioen gaan van de voorjaarscatalogus op 30 juni 2022, is op 1 juli 2022 de najaarscatalogus gelanceerd, verderop lees je hier meer over.


Acties en nieuws Letters By Nic

De website begint steeds meer vorm te krijgen, maar is nog niet klaar. Langzaam raakt de website meer gevuld. Daarnaast ben ik druk bezig met het opzetten van workshops en ben ik deze vorm aan het geven. 

 

Webshop

Wat vooral nog ontbreekt is de webshop. Hier is wel een begin mee gemaakt en je kan de webshop wel al inzien, maar hij staat op de website nog niet open om te kunnen bestellen. Uiteraard zijn de producten in de webshop wel op voorraad en mag je je bestelling gewoon plaatsen. Dat kan op dit moment enkel nog via mail of het contactformulier

Je kan je bestelling komen ophalen, of laten versturen. Na je bestelling ontvang je een factuur. Na betaling van de factuur ga ik je bestelling in orde maken en naar je versturen of je krijgt bericht dat je hem kan komen ophalen.

In de maand juli krijg je 5% korting op je bestelling (Stampin'Up! producten en verzendkosten uitgezonderd) bij gebruik van de kortingscode Startup2022

Deze kortingscode is geldig tot en met 31 juli 2022.

 

Workshops

Zoals hierboven al kort beschreven bij de terugblik ben ik druk bezig (geweest) met mijn workshopaanbod. Voor de handletterworkshops is de invulling vrijwel geheel bekend, hievoor ben ik al gestart met het uitwerken.

Voor de brushletterworkshops heb ik op een rijtje wat in de workshops aan bod gaat komen. Zodra de handletterworkshops zijn uitgewerkt zal ik starten met het uitwerken van de brushletterworkshops.

De workshops voor bullet journallen zijn nog het minst vet. Hiervoor heb ik wel al een aantal ideeën op papier staan, maar de uitwerking hiervan zal later volgen. Hier ligt momenteel even iets minder de prioriteit.

Daarnaast is het mogelijk om workshops te boeken naar eigen wens en Stampin'up! workshops. Omdat dit maatwerk is, heb ik hiervoor geen standaard format maar worden deze workshops samengesteld naar aanleiding van de wensen. Wellicht dat dit later veranderd op basis van de vraag naar workshops. 

Boek je in juli een workshop handletteren bij mij via mail of het contactformulier, dan ontvang je 5% korting met de kortingscode Handlettering2022. Uiteraard ontvang je een leuke goodiebag zodat je na de workshop thuis verder kan oefenen.

Deze kortingscode is geldig tot en met 31 juli 2022.


Stampin'Up! nieuws en acties

Een nieuwe najaarscatalogus 

De voorjaarscatalogus is nu echt met pensioen is. Het is niet meer mogelijk om uit de najaarscatalogus te bestellen, producten zijn uit het assortiment of voordeelbundels zijn komen te vervallen. 

Maar de najaarscatalogus is op 1 juli 2022 ingegaan, boordevol met leuke nieuwe producten en acties allemaal passend bij de 2e helft van het jaar. De voorkant verklapt de kerst al, maar ook de herfst, Halloween en de winter zijn in deze najaarscatalogus terug te vinden. Er zijn prachtige bundels (bundelkorting bij aanschaf van een stempelset samen met snijmallen) en suites (complete series waarmee je de prachtigste creaties kan maken) in deze catalogus opgenomen. De komende tijd zullen de Stampin'Workshops, Stampin'Easy en demonstraties bij party's ook meer toegespitst zijn op de inhoud van deze najaarscatalogus. 

De najaarscatalogus is hier online te bekijken. Wil je een papieren exemplaar? Deze kost €3,00 exclusief eventuele verzendkosten of je krijgt hem gratis bij een bestelling vanaf €25,00 exclusief eventuele verzendkosten. Stuur mij een mail of berichtje via het contactformulier met je bestelling.

 

Sale-A-Bration

Van 1 juli tot en met 31 augustus 2022 is het Sale-A-Bration bij Stampin'Up! Dat betekend cadeautjes! En wat is er nou leuker dan cadeautjes krijgen?

In deze periode mag je bij een bestelling van €60,- exclusief verzendkosten of meer een cadeautje uitzoeken. Voor iedere €60,- of €120,- die je bij Stampin'Up! besteedt mag je uit de Sale-A-Bration catalogus een cadeautje uitzoeken die je bij je bestelling krijgt. Er is verder geen limiet.

Deze actie geldt voor zowel bestellingen die je rechtstreeks bij mij plaatst als voor bestellingen via de webshop. Boek je in deze periode een party of workshop bij mij? Dan zorg ik dat je de artikelen van de Sale-A-Bration kan bekijken en uitproberen.

Je vindt de Sale-A-Bration catalogus hier

Boek een party

Wat is er nou leuker dan een gezellige creatieve avond met vriendinnen, vrienden, kennissen en/of familie? Tijdens een party demonstreer ik actuele producten uit de lopende catalogi, kan je zelf door de catalogi bladeren, producten uitproberen en naar hartelust shoppen!

Wil jij een gezellige creatieve avond? Stuur mij dan een mailtje of neem contact op via het contactformulier. Als gastvrouw kan je cadeautjes bij je bestelling verdienen, afhankelijk van de verkopen tijdens de party.

Boek je in de periode van 1 juli 2022 tot en met 31 augustus 2022 een party of workshop bij mij? Dan kunnen jij en je gasten naast de lopende catalogi bij besteding vanaf €60,- exclusief verzendkosten cadeautjes van de Sale-A-Bration uitzoeken bij je bestelling! Tevens zorg ik dat je de artikelen van de Sale-A-Bration kan bekijken en uitproberen.

Je vindt de catalogus 2022-2023 hier.

Je vindt de najaarscatalogus 2022 hier.

Je vindt de Sale-A-Bration catalogus hier

Stap in mijn team

Van 1 juli tot en met 31 augustus 2022 is er een super leuke actie als je instapt in mijn team!

Als je in mijn team stapt koop je het startpakket voor €129,- met een waarde van €175,-, je hebt dus €46,- voordeel! Maar dat is niet alles! Je krijgt er ook het nieuwe Stampin'Up! plannerpakket gratis bij!

Dit plannerpakket bestaat uit:

 • Een planner compleet met vulling voor 1,5 jaar
 • Een setje plannerstickers
 • Een notitieboekjesset van 3 (1x gelineerd, 1x dotted en 1x blanco)
 • De making plans clearstamp set

Meer informatie over de voordelen van instappen in mijn team vindt je hier.

Instappen in mijn team kan hier

Nourish & Flourish

Help mee en maak het verschil! Met de Nourish & Fourish kit steun je het goede doel. Voor iedere kit die je aanschaft doneert Stampin'Up! €3,- aan een organisatie die helpt bij voedselschaarste. Dit zijn verschillende organisaties over de hele wereld. Met aanschaf van deze kit steun je dus een grote groep mensen die lijden door voedseltekorten.

De kit kost €48,- exclusief verzendkosten.

Wat krijg jij daar dan voor terug?

 • een kaartkit om 9 kaarten te maken met daarin:
  • 9 geëmboste basiskaarten (3 stuks van 3 verschillende designs) met bijbehorende enveloppen
  • stickervel
  • voorgestansde vormen en labels
 • een koeltas/lunchtas met prachtig bloemendesign corresponderend met de kaartenset (22,9x16,5x15,9 cm)

Deze actie loopt tot en met 4 januari 2023


agenda juli

In juli alleen Stampin'Up! activiteiten deze maand. Dit omdat ik deze maand achter de schermen druk aan de slag ga voor Letters By Nic. Er start genoeg op de planning daarvoor. 

Datum Kanaal Onderwerp
1 juli 2022 Livegang najaarscatalogus
1 juli 2022 Start Sale-A-Bration
1 juli 2022 Start kortingsactie webshop en workshop Letters By Nic
8 juli 2022 12.30 uur Facebook Stampin'Easy Nourish&Flourish
15 juli 2022 12.30 uur Facebook Stampin'Easy kindness cards
21 juli 2022 20.00 uur Facebook Stampin'workshop Ladybug
29 juli 2022 12.30 uur Facebook Stampin'Easy happy hedgehog
29 juli 2022 Laatste Stampin'Up! verzamelbestelling juli, geef uiterlijk 17.00 uur je bestelling door

Ik heb workshoppakketten samengesteld voor de Stampin'Workshop Ladybug en de Stampin'Easy Hedgehog, deze shop je hier.

LET OP momenten kan bestellen enkel nog via mail of het contactformulier omdat de webshop nog in opbouw is. 


Na de workshops op de genoemde kanalen hierboven, worden de opgenomen workshops ook op andere sociale geplaatst.

Het kan zijn dat er nog wijzigingen volgen op de agenda hierboven. Houdt de socials in de gaten voor actuele tijden.


In de volgende blog: workshopagenda augustus 2022, korte terugblik juli 2022 en nog veel meer!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.