Veel creatiefs in juni

Gepubliceerd op 17 juni 2022 om 14:21

Het is weer eens tijd voor een blogje in juni. Deze maand veel creatieve bezigheden op de agenda, niet zozeer zichtbaar voor iedereen, maar vooral ook veel achter de schermen. In deze blog neem ik jullie mee in allerlei zaken waar ik me zoal mee bezig heb gehouden en verder ga houden deze maand.


Ontwikkeling workshops Letters By Nic


De maand juni is weer een drukke maand voor wat betreft de creativiteit.

Allereerst ben ik druk bezig met het opzetten van formats/plannen voor de workshops handletteren, brushletteren en bulletjournallen.

 

Daarnaast ben ik aan het brainstormen voor andere creatieve workshops, wat ik wil en wat mogelijkheden zijn om in de toekomst verder uit te werken. En natuurlijk zijn ook de workshops op maat erg leuk welke ik zal blijven aanbieden. De workshops zijn hier te vinden.


Invulling van de webshop

Ik ben begonnen met het toevoegen van producten in mijn webshop. Deze staat nog niet open op de website maar is wel al in te zien. Ik ben er nog niet helemaal over uit hoe ik mijn webshop zou willen gaan inrichten. Uiteraard heb ik wel al enige voorraad voor in de shop en kan je ook gewoon bij mij bestellen. Dit loopt voorlopig echter nog wel even via de mail of het contactformulier op de website. Ik weet namelijk op dit moment nog niet of ik de webshop aan mijn website met allerlei informatie en deze blog wil koppelen, of dat ik deze op een losstaand platform ga bouwen. Momenteel zit hij dus mee op deze website. Heb je ideeën over de invulling? Je mag me altijd tips en adviezen geven.


Stampin'Up acties juni 2022

In de maand juni zijn er een aantal leuke acties bij Stampin'Up!. 

BOGO 2e kit halve prijs

Allereerst is er de BOGO actie waarbij je de 2e creatieve kit voor de helft van de prijs kan shoppen. Deze kits zijn ideaal om kennis te maken met de producten en kwaliteit van Stampin'Up!. Daarnaast is het grote voordeel dat je in een kit alle materialen hebt die nodig zijn om de projecten uit de kit te kunnen maken. De kits shop je hier en zitten verpakt in een handig doosje, ook nog eens ideaal om mee op vakantie te nemen! 

Uitverkoop uit de voorjaarscatalogus 2022

Omdat de voorjaarscatalogus met pensioen gaat op 30 juni 2022 shop je nu met veel korting uit deze catalogus. Veel producten uit deze catalogus gaan uit het assortiment en/of voordeelbundels komen te vervallen. Let op: Op = Op!
Check de voorjaarscatalogus hier.  Je kan de uitverkoopproducten hier vinden waar je kan zien welke artikelen nog op voorraad zijn. 

Bestellen?

Via de website van Stampin'Up! kun je alleen je bestelling plaatsen als je in het bezit bent van een PayPal account of Credit Card. Heb je deze niet, of bestel je liever rechtstreeks bij mij? Ik doe op 29 juni 2022 de laatste verzamelbestelling van deze maand. Geef je bestelling uiterlijk 29 juni om 17.00 uur door! Dan doe ik de bestelling en ontvang je een factuur en/of betaalverzoekje van mij en zorg ik dat je bestelling met een leuk kleinigheidje bij jou terecht komt.
*je kan kiezen voor ophalen en/of verzenden

Je kan rechtstreeks bij mij bestellen via de mail of het contactformulier

Online workshops juni

Uiteraard ga ik ook af en toe een keer live op een van de social kanalen van Letters By Nic. In juni staan de volgende workshops gepland. Houdt de socials in de gaten voor de meest actuele tijden en eventuele productpakketen. Deze heb ik nu nog niet op de website gepost, in een later stadium is het wel de bedoeling dat dit via de website gaat lopen.

Datum Kanaal Thema
9 juni 13.30 uur Facebook Stampin'Easy A little smile
17 juni 12.30 uur Facebook Stampin'Easy Lets party
23 juni 20.00 uur Facebook Stampin'Workshop Abstract beauty
24 juni 12.30 uur Facebook Stampin'Easy Light the candles
27 juni 20.00 uur Facebook Stampin'Easy magneetbord

In de volgende blog: livegang nieuwe catalogi en acties Stampin'Up!, workshopagenda juli 2022, korte terugblik juni 2022 en nog veel meer!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.