SALE! minicatalogus januari-juni 2022

Gepubliceerd op 1 juni 2022 om 15:47

Het is weer tijd voor een SALE van de Stampin'Up producten die in de minicatalogus van januari tot en met juni 2022 staan. Van de artikelen die in deze MINI CATALOGUS JANUARI-JUNI 2022 staan gaat veel in de uitverkoop. Daar zijn verschillende redenen voor: bundels worden niet meer als bundels verkocht maar enkel nog als losse producten of producten verlaten het assortiment. 

Je kan je producten zelf online shoppen bij Stampin'Up op de website. Je moet daarvoor wel kunnen betalen met Creditcard of Paypal. Als je op de website van Stampin'Up shopt, zorg er dan voor dat je als eerste mij als demonstrator kiest. Mochten er dan problemen of vragen voorvallen met betrekking tot de bestelling of producten, dan kan je contact opnemen met mij voor vragen en kan ik je verder helpen. Je kan hier lezen hoe je ervoor kan zorgen dat je bij mij shopt.

 

Om bij de producten te komen die nu in de aanbieding zijn ga je op de website van Stampin'Up naar het tabblad 'Aanbiedingen' en klik je vervolgens op 'Laatste kans: uitloopartikelen'.

 

Veel shop plezier! Als er vragen zijn kan je me altijd een mail sturen of het contactformulier invullen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.