Zelfstandig Stampin'Up Shoppen bij mij

Gepubliceerd op 1 juni 2022 om 15:40

Je kan niet alleen een Stampin'Up bestelling bij mij rechtstreeks plaatsen via de mail of het contactformulier, maar je kan uiteraard ook zelf in mijn webshopomgeving van Stampin'Up zelf shoppen.  In deze blog leg ik je uit hoe je ervoor kan zorgen dat je bij mij shopt in de Stampin'Up webshopomgeving. 

 

Enkele punten om rekening mee te houden als je zelfstandig shopt in de webshopomgeving van Stampin'Up:

- Om zelfstandig te kunnen shoppen in de webshopomgeving van Stampin'Up dien je allereerst in het bezit te zijn van een CreditCard of een PayPal account. 

- Als je rechtstreeks in de webshopomgeving van Stampin'Up besteld betaal je altijd €7,95 verzendkosten. De verzendkosten zijn lager als je rechtstreeks bij mij via de mail of het contactformulier besteld (€0,00 bij afhalen en vanaf €3,90 voor verzenden)

- Als je bij mij shopt via de webshopomgeving van Stampin'Up kan je voor de geplaatste bestelling altijd bij mij terecht voor vragen, klachten of als er dingen ontbreken bij de levering. Maar dan moet je wel onderstaande stappen doorlopen om te zorgen dat je bij mij shopt.

 

Hoe kan je nou shoppen bij mij in de webshopomgeving van Stampin'Up? Ga allereerst naar www.stampinup.nl. Daar moet je als eerste bovenin klikken op 'Demonstrator vinden'.

Als je daarop geklikt hebt krijg je een nieuw venstertje in de webpagina. Daar kan je mijn naam invullen Nicole Kuijs-Schuurmans. Klik vervolgens op zoeken. Dan klik je op mijn naam. Als je dat gedaan hebt krijg je in beeld 'je winkelt bij Nicole Kuijs-Schuurmans'

Nu kan je in de webshopomgeving zelf je artikelen bestellen. Indien je vragen hebt over een bestelling die je wil doen kan je me altijd een mail sturen of het contactformulier invullen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.