Oktober 2022

Gepubliceerd op 30 september 2022 om 13:36

En dan is het alweer oktober. De tijd vliegt voorbij als je het naar je zin hebt en lekker veel creatief bezig kan zijn. Althans dat is bij mij zo. In deze blog een korte terugblik op wat er in september allemaal voorbij is gekomen. Maar ook wat oktober ons gaat brengen op creatief vlak van Letters By Nic en bij Stampin'Up!


Korte terugblik

September was een drukke maand en erg divers. Ook de komende maanden zullen druk zijn. Voor mijn andere bedrijf (Florauna Natuuradvies voor de geïnteresseerden) is de tijd van het jaar aangebroken dat de veldonderzoeken allemaal zijn afgerond en dat rapporten geschreven moeten gaan worden. Veel computeruren dus. Maar dat kan ik gelukkig mooi afwisselen met genoeg creatieve dingen. Ook in september was dat het geval.

Zo hebben we weer een Stampin'Easy en Stampin'workshop gehad in september. Daarbij is ook de kerst al voorbij gekomen. Maar ook de splendid days met wat meer groen wat het hele jaar door kan. Door bij deze bundel met kleuren te spelen kan je mooi inspelen op de verschillende seizoenen. 

Daarnaast is de webshop nu veel verder gevuld. Bijna alle artikelen staan in de shop. Over de indeling twijfel ik nog een beetje. Daar gebruik ik oktober nog even voor om te laten bezinken en daar waar ik wil aan te passen.

En ben ik begonnen met de voorbereiding voor een super leuke workshop porselein stippen. Meer hierover verderop in mijn blog. 


Acties en nieuws Letters By Nic

Het was weer een volle en drukke maand voor wat betreft activiteiten voor en achter de schermen. Ik neem jullie daar ook weer verder in mee in deze blog.

Webshop

De webshop is verder gevuld, bijna alles uit de voorraad is geteld en staat online. Je kan op dit moment enkel nog via mail of het contactformulier bestellen. Ik ben er namelijk nog niet helemaal over uit of de indeling al goed is. Oktober gebruik ik nog even om dat allemaal te laten bezinken en daar waar nodig nog aan te passen.

Dat geldt niet alleen voor de webshop overigens. Ook de indeling van de website zelf heb ik nog steeds een beetje mijn twijfels over. Dat is denk ik mijn perfectionisme wat om de hoek komt kijken in dit soort situaties.

 

Plot at home

Ik heb meerdere plotters, dat zijn snijmachines voor het maken van stickers, motieven om stof en ander materiaal mee te bedrukken en nog veel meer. Vaak maak ik van alles voor de kinderen. Zo maak je een blanco shirt leuk met een mooie quote of afbeelding. Maar met een plotter kan zoveel meer! Mede om mijn creativiteit hierin te delen met anderen, ben ik in het creatieve team gestapt van het tijdschrift Plot At Home. Dit tijdschrift door en voor de plotteraar komt 4x per jaar uit en in oktober staan maarliefst 3 projecten van mijn hand. Dit is tevens het eerste exemplaar waar projecten van mij in staan. Ik ben super blij met deze samenwerking en hoop lang van dit creatieve designersteam onderdeel te zijn.


Workshops

In oktober staande eerste live workshops gepland. En daar heb ik erg veel zin in! Een keer echt contact met mensen, veel leuker dan alleen digitaal/online. Er staan nu een tweetal workshops gepland.

Een workshop voor een lieve nieuwsbrief lezeres die een workshop met Stampin'Up! materialen had gewonnen voor 2 personen. Deze workshop komt bij haar mooi terecht, want zij kent Stampin'Up! alleen nog maar van horen zeggen. Een perfecte kennismaking dus. Voor deze workshop ben ik druk bezig met het uitwerken van enkele eenvoudige projectjes en een wat groter project, zodat er veel technieken en mogelijkheden met de producten aan bod komen.

Daarnaast ga ik een workshop geven bij een zorginstelling. Daar ga ik met de mensen een porseleinen bordje stippen. Heerlijk ontspannend en gezellig samen creatief bezig zijn. Daar ben ik druk bezig met de voorbereidingen met het maken van enkele voorbeelden van wat er zoal mogelijk is en kan met de stiptechniek.

Wil jij nou ook graag een creatieve workshop volgen? Of een gezellige creatieve middag of avond met vriendinnen? Dat kan! Ik verzorg graag een leuke workshop voor jou. Voor meer informatie kan je me altijd een mail sturen.

Psst: Als nieuwsbrieflezer ontvang je hierop met regelmaat leuke korting! Wil jij nou ook de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan. Opruimingsactie! OP=OP

Ja, met het tellen en uitzoeken voor de webshop en met het aflopen van een actieperiode bij Stampin'Up! heb ik een aantal artikelen die ik in de uitverkoop doe. Dat betekent leuke kortingen! Ik vermeld ze hieronder met foto, omschrijving en prijs. Van alles is er maar 1 beschikbaar en wie zichzelf het eerste meldt heeft dus geluk. Wil je een actie claimen? Dat kan door een mail te sturen naar letters.by.nic@gmail.com met daarin de naam van de actie. Dan reageer ik zo snel mogelijk op je mail of jij de nieuwe gelukkige eigenaar bent of helaas hebt misgelopen. 

Set pennen en markers

Bestaande uit markers, fijnschrijvers, acrylic markers en brushpennen van onder andere de volgende merken:

 • Eberhard Faber 
 • Ohuhu
 • Edding
 • Kelly creaties
 • Koi 
 • Molotow

Prijs €15,00 (waarde +/- €40,00)

Sale A Bration Hippest Hippos

Alleen afgelopen juli en augustus was kon je de Hippest Hippos stempelset en snijmallen van Stampin'Up! krijgen. Inmiddels zijn deze niet meer verkrijgbaar (ze zijn retired). Deze super schattige nijlpaardjes kan je met zwart ook vlekjes geven waardoor ze transformeren tot koetjes. Daarnaast bieden ze in combinatie met de snijmallen een enorm breed scala aan mogelijke scènes leuk voor op allerlei kaartjes!

Nu voor €30,00 (waarde +/- €60,00) 

Sale A Bration Rings of love designer series paper 

Tijdens de Sale A Bration afgelopen juli en augustus was er bij Stampin'Up! slechts tijdelijk dit prachtige papier beschikbaar. Momenteel is dit papier niet meer te verkrijgen. De set bestaat uit 12 vellen van 12" x 12" (30,5 x 30,5 cm) met dubbelzijdige print.

Nu voor €10,00 (waarde +/- €14,75)


Nieuwsbrief

De eerste nieuwsbrief is in augustus verstuurd en dat was een klein feestje waard. Ik heb een kleine winactie opgezet voor mijn nieuwsbrief lezers, nameljjk een workshop voor 2 personen. De winnaar wordt bekend gemaakt in de nieuwe nieuwsbrief van september.

Wil jij je ook aanmelden voor de verzendlijst van de nieuwsbrief? Dat kan hier.

In deze nieuwsbrief komen onder andere de volgende punten aan bod:

 • De punten uit mijn blog en aanvullingen daarop
 • Iedere maand een mini tutorial en/of werkblad exclusief voor mijn nieuwsbrieflezers. Dit kan van alles zijn. Denk aan sjablonen voor hand- en brushletteren, beschrijvingen van leuke papiercreaties, creatieve werkbeschrijvingen van leuke projecten en nog veel meer
 • Maandelijks een gastvrouwcode deze kan je via mijn webshop van Stampin'Up! in het daarvoor bestemde vakje plaatsen bij afhandeling van je bestelling. 
 • Leuke acties en kortingen
 • Eerder aankondigingen van evenementen, nieuwtjes en meer

Stampin'Up! nieuws en acties

Stampin'Workshops en Stampin'Easy

Ik heb met betrekking tot Stampin'Up! producten 2 soorten online creatieve events. Namelijk de Stampin'Workshop en de Stampin'Easy. Tijdens de Stampin'Workshop maak ik uitgebreidere projecten dan tijdens de Stampin'Easy. Zo is dan ook de tijd dat het online evenement duurt voor de Stampin'Workshop ook langer dan voor de Stampin'Easy. Ook kan het zijn dat ik voor de Stampin'Easy dingen heb voorbereid in verband met de tijd. Ik probeer dan ook om de Stampin'Easy maximaal 20 minuten te laten duren. De Stampin'Workshop gaan wel helemaal live, zijn uitgebreider en duren dus ook vaak langer.

Stampin'Workshop is 1x per maand in de avond op dinsdag of donderdag.

Stampin'Easy is er meerdere keren per maand, meestal op de vrijdag middag.

Zowel de Stampin'Workshop als de Stampin'Easy vind je terug in de agenda onderaan deze blog.

 

Alle lives neem ik ook op en plaats ik later op mijn You Tube kanaal zodat je ze ook kan terugkijken. Bij deze live evenementen gebruik ik, de naam verklapt het al een beetje, allemaal Stampin'Up producten. Hierbij laat ik verschillende technieken zien en maak ik gebruik van verschillende stempelsets met bijbehorende ponsen en stansen, maar maak ik ook regelmatig gebruik van een kit. Een kit is een compleet pakketje wat je aan kan schaffen waar alles in zit om een aantal kaarten te kunnen maken.

 

Workshoppakketten

Voor de Stampin'Workshop van oktober komt de herfst om de hoek kijken en stel ik weer productpakketten beschikbaar.  Hiervoor staan de pakketten al in de webshop en kan je per mail bestellen.

 


Welkom België

Ja eindelijk is bekend dat je als inwoner van België vanaf 4 oktober als klant en demonstrator/demonstratrice welkom bent bij Stampin'Up!

Wat houdt dit nou in?
Als Belgische klant:
Mag jij spullen bestellen bij Stampin'Up! / mij als demonstratrice want we mogen vanaf 4 oktober de spulletjes naar je toe sturen. Bestel je via mij, dan ontvang je een leuke attentie.

Als onafhankelijk Stampin'Up demonstratrice:
Je mag instappen als demonstratrice bij elke demonstrator ter wereld in de verkopende landen. Natuurlijk zou ik het super leuk vinden als je bij mij instapt. 

Wil jij nu alvast meer informatie? Stuur dan een mail. Je kunt ook de website stampinup.be raadplegen.


Nieuwe Kits

Verjaardag Organizer kit

Met deze kit ben je voorbereid op alle verjaardagen die er komen en vergeet je er nooit meer een! In deze nieuwe zeer complete set vind je de volgende producten:

 • een maandplanner met ruimte om verjaardagen in te zetten en ook een zakje om gemaakte verjaardagskaarten in te bewaren
 • 12 verjaardagskaarten om zelf te maken in 2 designs
 • glue dots, dimensionals en zelfklevende embelishments en tape
 • voorgestansde bloemenen andere afbeeldingen
 • stickers met teksten en labels met teksten in het Nederlands, Engels, Duits en Frans


Deze kit is te koop voor €31,00. Voor meer info en bestellen stuur mij een mail.

Christmas Gifting Kit

Wat is er nou leuker dan een kerstcadeautje geven met een zelfgemaakt cadeaulabel? ER is nu een nieuwe set voor het maken van prachtige cadeaulabels voor de kerst. In deze complete kit vind je de volgende producten:

 • 9 tags en 9 tag houders in 3 verschillende designs
 • een exclusieve kerst stempelset met prachtige teksten en wensen
 • stampin'spot in de kleur shaded spruce
 • clearblock
 • touw
 • dimensionals en gluedots

Deze kit is te koop voor €26,00. Voor meer info en bestellen stuur mij een mail.


Stap in mijn team

Van 4 tot en met 31 augustus 2022 is er een super leuke actie als je instapt in mijn team!

Als je in mijn team stapt koop je het startpakket voor €129,- met alleen tijdens deze actieperiode een waarde van €207,- wat inhoudt dat je nu maarliefst €78,- voordeel hebt! Het startpakket mag je helemaal samenstellen met producten die jij wil hebben.

Meer informatie over de voordelen van instappen in mijn team vindt je hier. Let op: hier staat de standaard prijs vermeld voor het instappen in mijn team, nu is deze dus tijdelijk nog mooier!

Instappen in mijn team kan hier

Boek een party

Wat is er nou leuker dan een gezellige creatieve avond met vriendinnen, vrienden, kennissen en/of familie? Tijdens een party demonstreer ik actuele producten uit de lopende catalogi, kan je zelf door de catalogi bladeren, producten uitproberen en naar hartelust shoppen!

Wil jij een gezellige creatieve avond? Stuur mij dan een mailtje of neem contact op via het contactformulier. Als gastvrouw kan je cadeautjes bij je bestelling verdienen, afhankelijk van de verkopen tijdens de party.


agenda

Hieronder vind je de agenda met evenementen van Letters By Nic 

Datum Locatie Onderwerp
1 oktober 2022 Nieuwsbrief 3
Wereldkaartenmaakdag
4 oktober 2022 Stampin'Up! Verwelkomt Belgiƫ
14 oktober 2022 Facebook Stampin'Easy Trick or Treat
27 oktober 2022 Facebook Stampin'Workshop Herfst
29 oktober 2022 Laatste Stampin'Up! verzamelbestelling van oktober, geef uiterlijk 28 oktober 2022 om 17.00 uur je bestelling door
1 november 2022 Nieuwsbrief 4
4 november 2022 Facebook Stampin'Easy Verjaardagskaart feestvarken
18 november 2022 Facebook Stampin'Easy Love Santa Tag KIT
29 november 2022 Facebook Stampin'Workshop Kerst thema
29 november 2022 Laatste Stampin'Up! verzamelbestelling van november, geef uiterlijk 28 november 2022 om 17.00 uur je bestelling door
1 december 2022 Nieuwsbrief 5
9 december 2022 Facebook Stampin'Easy Kerst thema
20 december 2022 Facebook Stampin'Workshop Kerst thema
29 december 2022 Laatste Stampin'Up! verzamelbestelling van december, geef uiterlijk 28 september 2022 om 17.00 uur je bestelling door
31 december 2022 Einde najaar minicatalogus 2022

Workshoppakketten die ik samenstel komen in de webshop te staan zodra ze beschikbaar zijn, deze shop je hier

LET OP momenteel kan bestellen enkel nog via mail of het contactformulier omdat de webshop nog in opbouw is. 


Na de workshops op de genoemde kanalen hierboven, met uitzondering van nieuwsbrieflezers workshops, worden de opgenomen workshops ook op YouTube geplaatst.

Het kan zijn dat er nog wijzigingen volgen op de agenda hierboven. Houdt de socials in de gaten voor actuele tijden.

In de volgende maandblog: workshopagenda update, korte terugblik september 2022 en nog veel meer!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.