November 2022

Gepubliceerd op 1 november 2022 om 10:00

En dan is het alweer november. De tijd vliegt voorbij als je het naar je zin hebt en lekker veel creatief bezig kan zijn. Ook sinterklaas is alweer in aantocht, een leuke tijd en ik kan er altijd van genieten samen met mijn man en kinderen. In deze blog een korte terugblik op wat er in oktober allemaal voorbij is gekomen. Maar ook wat november ons gaat brengen op creatief vlak van Letters By Nic en bij Stampin'Up!


Korte terugblik

Oktober was een drukke maand en erg divers. Ook de komende maanden zullen druk zijn, maar dat is voor de meeste mensen zo met sinterklaas en kerst in aantocht. Voor mijn andere bedrijf (Florauna Natuuradvies voor de geïnteresseerden) ben ik als ecoloog erg druk met het afronden van alle rapporten van de veldonderoeken die ik afgelopen seizoen heb uitgevoerd. En dat zijn er heel wat. Maar het vorderd gestaag, met het eind van de rapporten in zicht. Veel computeruren dus voor mij en ook zo met het bijwerken van mijn blog. Maar dat kan ik gelukkig mooi afwisselen met genoeg creatieve dingen. Ook in oktober ben ik weer lekker creatief bezig geweest. Niet alleen vanuit Letters By Nic, maar ook als ontspanning.

Zo hebben we weer enkele online workshops gehad, namelijk een Stampin'Easy in halloween thema en Stampin'workshop in herfst thema. Daarnaast heb ik ook zelf een aantal heerlijke workshops gevolgd bij creatieve collega demonstratrices. Dat doe ik regelmatig om zo gezellig bij te kletsen en ook gezamelijk creatief bezig te zijn en ideeën uit te wisselen. Daarnaast is er door Stampin'Up! zelf een super leuke workshopmiddag gegeven op 1 oktober 'World card making day'. Het was dus een gezellige en ook drukke oktobermaand met veel leuke creatieve momenten. 

Daarnaast is de webshop nu vrijwel helemaal gevuld. Enkel de pagina 'papershare' is nog niet volledig gevuld, maar dit zal ook niet lang meer duren. Verder staan alle artikelen die we op voorraad hebben in de shop. De indeling van de website is weer iets gewijzigd maar nu ben ik tevreden over hoe hij er bij staat.

En tot slot heb ik afgelopen week naast de Stampin'Workshop op vrijdag, ook nog genoeg te doen gehad. Meer daarover lees je verderop in de blog.


Acties en nieuws Letters By Nic

Het was weer een volle en drukke maand voor wat betreft activiteiten voor en achter de schermen. Ik neem jullie daar ook weer verder in mee in deze blog.

Webshop

DE WEBSHOP IS LIVE!!

Ja in capslock, want dat mag wel vind ik. De webshop is eindelijk live en nu kan je ook gewoon via de webshop dus je favoriete knutselspulletjes bestellen, bijna alles uit de voorraad is geteld en staat online, met uitzondering van de papershare van Stampin'Up! producten. Dit kost toch wat meer tijd en voor ik deze verder aan kan vullen wil ik graag eerst de laatste meubels voor de shop in elkaar hebben staan zodat ik ook dat deel meteen kan tellen en uitsorteren in de juiste schappen.

Omdat de webshop live is, hoef je niet meer via de mail of het contactformulier te bestellen, maar kan je dat gewoon via de webshop doen. 

En om de livegang van mijn website te vieren, heb ik voor mijn nieuwsbrieflezers een leuke kortingscode waarmee je tot en met 30 november 2022 geen verendkosten hoeft te betalen. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hier.

 

Plot at home

Ik heb meerdere snijplotters, dat zijn snijmachines voor het maken van stickers, motieven om stof en ander materiaal mee te bedrukken en nog veel meer. Vaak maak ik van alles voor de kinderen. Zo maak je een blanco shirt leuk met een mooie quote of afbeelding. Maar met een plotter kan zoveel meer! Mede om mijn creativiteit hierin te delen met anderen, ben ik in het creatieve team gestapt van het tijdschrift Plot At Home. Dit tijdschrift door en voor de plotteraar komt 4x per jaar uit en in oktober staan maarliefst 3 projecten van mijn hand, waaronder een super leuke sinterklaas taarttopper. Dit is tevens het eerste exemplaar waar projecten van mij in staan. Ik ben super blij met deze samenwerking en hoop lang van dit creatieve designersteam onderdeel te zijn. 

 

Wil jij dit mooie tijdschrift aanschaffen? Ik heb ze in mijn webshop staan. Voor mijn nieuwsbrieflezers (aanmelden kan hier), heb ik een code waarmee je als je een tijdschrift besteld je een klein cadeautje ontvangt met het tijdschrift.


Workshops en andere creatieve bezigheden

In oktober zijn de eerste live workshops geweest. Ze waren onwijs leuk en gezellig. Zo heb ik een workshop met Stampin'Up! materialen gegeven aan 2 dames die deze gewonnen hadden naar aanleiding van een nieuwsbriefactie. Beide dames hadden nog helemaal geen ervaring met stempelen en hadden enkel een keer gehoord van het merk Stampin'Up!. De workshop is door de dames als erg leuk ervaren, en door mij ook! Voor deze workshop heb ik echt de basis van het stempelen en het maken van leuke kaartjes gebruikt. Ondanks dat er geen stempel ervaring was, zijn er toch meerdere hele mooie kaartjes gemaakt. Wil jij nou ook zo'n leuke workshop volgen? Dat kan, kijk dan even hier voor de mogelijkheden.

In oktober heb ik niet alleen maar workshops gegeven. Zelf heb ik ook een aantal workshops gevolgd bij collega Stampin'Up! demonstratrices. Wij komen regelmatig bij elkaar op workshops om zo bij te kletsen en samen creatief bezig te zijn. Tijdens deze workshops maken we vaak uitgebreide projecten en zijn we de hele dag lekker creatief bezig. Naast dat we creatief bezig zijn doen we ook van elkaar ideeen op en bespreken we allerlei relevante onderwerpen als het gaat om het demonstratorschap als onafhankelijk Stampin'Up! demonstratrice. De eerste workshop die ik had was van mijn Stampin'Up! mentor, waarbij we prachtige kaarten met verschillende formaten en indeling en een handige wenskaartenbewaardoos maakten.

Daarnaast heb ik een workshop gegeven bij een zorginstelling. Daar heb ik met de mensen een porseleinen bordje gestipt. Heerlijk ontspannend en gezellig samen creatief bezig zijn. Daar ben ik druk bezig met de voorbereidingen met het maken van enkele voorbeelden van wat er zoal mogelijk is en kan met de stiptechniek.

Wil jij nou ook graag een creatieve workshop volgen? Of een gezellige creatieve middag of avond met vriendinnen? Dat kan! Ik verzorg graag een leuke workshop voor jou. Meer over creatieve workshops vind je hier. Voor meer informatie kan je me ook altijd een mail sturen. 

Tijdens een tweede workshop die ik bij een demonstratrice volgde hebben we wat complexere creaties gemaakt. We hebben een leuke pocket gemaakt waar kaarten, labels en andere kleine creaties in gestoken kunnen worden. Ook leuk als snailmail (voor de mensen die dit niet kennen in het kort: dit is een creatieve creatie uitgebreider dan een kaart die je dan verstuurd naar een andere creatieve persoon die ook aan het snailmailen doet). Maar we maakten ook een prachtig stervormig boekje welke ik decoreerde met appels en lentebloesem en leuke cadeaudoosjes.

KREADOE

De najaarseditie van Kreadoe van 2022 heb ik dit jaar weer eens bezocht. De laatste keer was alweer voor alle Covid maatregelen. Ik heb tijdens corona wel online de Kreadoe gevolgd, maar nu dus weer eens heerlijk fysiek naar de beurs geweest. Ik was er op woensdag en toen was het al gezellig druk, en dat op de eerste dag van de beurs al. Ik heb geen workshops gevolgd, maar ben er deze keer vooral geweest voor de inspiratie en om eens bij de stands rond te snuffelen. Ik heb veel nieuwe ideeën opgedaan en ook veel leuke dingen gezien die bij mij op een wensenlijstje zijn gekomen voor in de toekomst. Met alles wat ik heb opgedaan ga ik nu vooral lekker achter de schermen aan de slag en wie weet volgt daar nog wel het een en ander aan workshops en dergelijke uit.

Psst: Als nieuwsbrieflezer ontvang je met regelmaat leuke korting op workshops! Wil jij nou ook de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.


Opruimingsactie! OP=OP

Ja, met het tellen en uitzoeken voor de webshop en met het aflopen van een actieperiode bij Stampin'Up! heb ik een aantal artikelen die ik in de uitverkoop doe. Dat betekent leuke kortingen! Ik vermeld ze hieronder met foto, omschrijving en prijs. Van alles is er beperkte voorraad beschikbaar en wie zichzelf het eerste meldt heeft dus geluk. Wil je een actie claimen? Doe dat dan snel via de webshop (of de linkjes bij de producten hieronder). 

Set pennen en markers

Bestaande uit markers, fijnschrijvers, acrylic markers en brushpennen van onder andere de volgende merken:

 • Eberhard Faber 
 • Ohuhu
 • Edding
 • Kelly creaties
 • Koi 
 • Molotow

Prijs €15,00 (waarde +/- €40,00)

Shop deze actie hier.

Sale A Bration Hippest Hippos

Alleen afgelopen juli en augustus was kon je de Hippest Hippos stempelset en snijmallen van Stampin'Up! krijgen. Inmiddels zijn deze niet meer verkrijgbaar (ze zijn retired). Deze super schattige nijlpaardjes kan je met zwart ook vlekjes geven waardoor ze transformeren tot koetjes. Daarnaast bieden ze in combinatie met de snijmallen een enorm breed scala aan mogelijke scènes leuk voor op allerlei kaartjes!

Nu voor €30,00 (waarde +/- €60,00) 

Shop deze actie hier.

Sale A Bration Rings of love designer series paper 

Tijdens de Sale A Bration afgelopen juli en augustus was er bij Stampin'Up! slechts tijdelijk dit prachtige papier beschikbaar. Momenteel is dit papier niet meer te verkrijgen. De set bestaat uit 12 vellen van 12" x 12" (30,5 x 30,5 cm) met dubbelzijdige print.

Nu voor €10,00 (waarde +/- €14,75)

Shop deze actie hier.


Nieuwsbrief

In de nieuwsbrief van Letters By Nic wordt je op de hoogte gebracht van allerlei creatief nieuws:

Wil jij je ook aanmelden voor de verzendlijst van de nieuwsbrief? Dat kan hier.

In de nieuwsbrief komen onder andere de volgende punten aan bod:

 • De punten uit mijn blog en aanvullingen daarop
 • Iedere maand een mini tutorial en/of werkblad exclusief voor mijn nieuwsbrieflezers. Dit kan van alles zijn. Denk aan sjablonen voor hand- en brushletteren, beschrijvingen van leuke papiercreaties, creatieve werkbeschrijvingen van leuke projecten en nog veel meer
 • Maandelijks een gastvrouwcode deze kan je via mijn webshop van Stampin'Up! in het daarvoor bestemde vakje plaatsen bij afhandeling van je bestelling. 
 • Leuke acties en kortingen
 • Nieuwe producten en producten in de spotlight
 • Eerder aankondigingen van evenementen, nieuwtjes en meer

Stampin'Up! nieuws en acties

Stampin'Workshops en Stampin'Easy

Ik heb met betrekking tot Stampin'Up! producten 2 soorten online creatieve events. Namelijk de Stampin'Workshop en de Stampin'Easy. Tijdens de Stampin'Workshop maak ik uitgebreidere projecten dan tijdens de Stampin'Easy. Zo is dan ook de tijd dat het online evenement duurt voor de Stampin'Workshop ook langer dan voor de Stampin'Easy. Ook kan het zijn dat ik voor de Stampin'Easy dingen heb voorbereid in verband met de tijd. Ik probeer dan ook om de Stampin'Easy maximaal 20 minuten te laten duren. De Stampin'Workshop gaan wel helemaal live, zijn uitgebreider en duren dus ook vaak langer.

Stampin'Workshop is 1x per maand in de avond op dinsdag of donderdag.

Stampin'Easy is er meerdere keren per maand, meestal op de vrijdag middag.

Zowel de Stampin'Workshop als de Stampin'Easy vind je terug in de agenda onderaan deze blog.

 

Alle lives neem ik ook op en plaats ik later op mijn You Tube kanaal zodat je ze ook kan terugkijken. Bij deze live evenementen gebruik ik, de naam verklapt het al een beetje, allemaal Stampin'Up producten. Hierbij laat ik verschillende technieken zien en maak ik gebruik van verschillende stempelsets met bijbehorende ponsen en stansen, maar maak ik ook regelmatig gebruik van een kit. Een kit is een compleet pakketje wat je aan kan schaffen waar alles in zit om een aantal kaarten te kunnen maken.

 

Workshoppakketten

Voor de Stampin'Workshop van november komt de kerst om de hoek kijken en stel ik weer productpakketten beschikbaar.  Hiervoor staan de pakketten al in de webshop en kan je per mail bestellen.


Nieuwe producten

Fitting Florets Collectie LIMITED 

VERKRIJGBAAR VAN 1 NOVEMBER 2022 TOT EN MET 4 JANUARI 2023

Vul je creatieve verzameling aan met nieuwe subtiele tinten en elegante ontwerpen. Creëer persoonlijke projecten voor alle gelegenheden, ook voor de feestdagen!

In deze nieuwe limited collectie vind je de volgende producten:

 • Framed florets stempelset (€28,00)
 • Framed florets stansen (€45,00)
 • Framed florets bundel: stempelset en stansen samen (€65,50 dit is dus 10% bundelvoordeel)
 • Stempelset framed en festive (€28,00)
 • Goudkleurige zelfklevende spiraaldecoraties (€10,50)
 • Bijpassende bloemen designer series papier 12 vellen (12"x12") 30,5 x 30,5 cm (€14,75)

Ook te bestellen als Fitting Florets complete serie, bestaande uit alle hierboven genoemde prouducten (€118,75)


 Voor meer info en bestellen stuur mij een mail.


Stap in mijn team

Als je in mijn team stapt koop je het startpakket voor €129,- met een waarde van €175,-, je hebt dus €46,- voordeel! Maar dat is niet alles! Je krijgt van mij een leuk cadeautje en we gaan samen een heel mooi creatief avontuur beleven binnen mijn team.

Meer informatie over de voordelen van instappen in mijn team vindt je hier.

Instappen in mijn team kan hier


Boek een party

Wat is er nou leuker dan een gezellige creatieve avond met vriendinnen, vrienden, kennissen en/of familie? Tijdens een party demonstreer ik actuele producten uit de lopende catalogi, kan je zelf door de catalogi bladeren, producten uitproberen en naar hartelust shoppen!

Wil jij een gezellige creatieve avond? Stuur mij dan een mailtje of neem contact op via het contactformulier. Als gastvrouw kan je cadeautjes bij je bestelling verdienen, afhankelijk van de verkopen tijdens de party.


agenda

Hieronder vind je de agenda met evenementen van Letters By Nic 

Datum Locatie Onderwerp
1 november 2022 Nieuwsbrief 4
4 november 2022 Facebook Stampin'Easy Verjaardagskaart feestvarken
18 november 2022 Facebook Stampin'Easy Love Santa Tag KIT
29 november 2022 Facebook Stampin'Workshop Kerst thema
29 november 2022 Laatste Stampin'Up! verzamelbestelling van november, geef uiterlijk 28 november 2022 om 17.00 uur je bestelling door
1 december 2022 Nieuwsbrief 5
9 december 2022 Facebook Stampin'Easy Kerst thema
20 december 2022 Facebook Stampin'Workshop Kerst thema
29 december 2022 Laatste Stampin'Up! verzamelbestelling van december, geef uiterlijk 28 september 2022 om 17.00 uur je bestelling door
31 december 2022 Einde najaar minicatalogus 2022

Workshoppakketten die ik samenstel komen in de webshop te staan zodra ze beschikbaar zijn, deze shop je hier

LET OP momenteel kan bestellen enkel nog via mail of het contactformulier omdat de webshop nog in opbouw is. 


Na de workshops op de genoemde kanalen hierboven, met uitzondering van nieuwsbrieflezers workshops, worden de opgenomen workshops ook op YouTube geplaatst.

Het kan zijn dat er nog wijzigingen volgen op de agenda hierboven. Houdt de socials in de gaten voor actuele tijden.

In de volgende maandblog: workshopagenda update, korte terugblik september 2022 en nog veel meer!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.