Stampin'Up! Party's, Demonstraties en Workshops

Als onafhankelijk demonstratrice bij Stampin'Up! vind ik het leuk om ook samen met jou creatief te zijn. Zo kan je bij mij terecht voor gezellige creatieve avonden en middagen. Zo kan je bij mij terecht voor:

  • Stampin'Up! party's
  • Stampin'Up! demonstraties
  • Stampin'Up! workshops

Hieronder wat meer toelichting.

 

Stampin'Up! Party en demonstratie

Wil jij graag een avondje of middag gezellig bij jou thuis creatieve hobbymaterialen van Stampin'Up! shoppen? Nodig al je creatieve vriendinnen, vrienden, kennissen en familieleden uit en maak er een gezellige tijd van samen!

Ik kom graag bij je langs om een party te verzorgen, waarbij jullie naar hartelust kunnen shoppen en waarbij ik al jullie vragen kan beantwoorden en assisteren bij jullie bestellingen. Blader door de actuele catalogi, bekijk mogelijkheden met de verschillende materialen en bekijk verschillende producten.

Optioneel kan er ook een mini workshop gegeven worden. Indien gewenst, vraag naar de mogelijkheden. Afhankelijk van de wensen kunnen aan de miniworkshop kosten verbonden zijn.

Als je besluit een party/demonstratie te hosten, ontvang je als host altijd een leuke attentie. De party/demonstratie verzorg ik verder geheel kostenloos. Daarnaast kan je als host naar aanleiding van de verkopen tijdens de party gratis producten verdienen doordat je op basis van het totaal bestelde bedrag Stampin'Rewards ontvangt!

Stampin'Rewards

Wanneer je een party bij jou thuis organiseert en er wordt bij je besteld, dan kom je bij een totaal bestelling van boven de €200 al in aanmerking komen voor Stampin’ Rewards. Dit is een staffelkorting. Bij verkopen vanaf €200 mag je voor 10% van de omzetwaarde aan producten uitkiezen uit de catalogus. Dus stel er is voor €215 verkocht dan mag jij voor €21,50 aan producten uitkiezen. Vanaf €375 is dat 12%, boven €550 voor 14% en als er voor meer dan €725 is verkocht dan mag je voor 16% van dat bedrag producten uitkiezen. Als extra bonus mag je bij verkopen boven €550, 1 artikel uit de catalogus kopen met 50% korting.
De workshopomzet bestaat uit de artikelen uit de catalogus exclusief eventuele verzendkosten.
Het bedrag aan procentuele korting  kan niet worden toegepast op de 50% korting artikelen.
Artikelen die in aanmerking komen voor de 50% korting zijn alle niet afgeprijsde artikelen en bundels.

Bij interesse kan je contact opnemen via de mail of het contactformulier.

Stampin'Up! workshop

Naast demonstraties en party's worden er ook workshops van Stampin'Up! door Letters By Nic verzorgd. Leuk voor een avond met vriend(inn)en, collega's of bij een babyshower of vrijgezellenfeest. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het volgen van een workshop. Zo zijn er kant en klare kits om een workshop mee te doen, maar is het ook mogelijk om een geheel op maat gemaakte workshop te volgen in vrijwel alle mogelijke thema's en onderwerpen. Daarbij maken we gebruik van allerlei materialen van Stampin'Up!.

 

Prijzen variëren tussen workshops. Workshops zijn inclusief iets lekkers en een workshoppakket (papier, dimensionals, plaksteentjes etc), maar exclusief stempels, inkt, snijapparaat en dergelijke die los aan te schaffen zijn bij mij. Uiteraard kan je tijdens de workshops wel gebruik maken van mijn producten. Vooraf aan de workshop bespreken we wat de wensen zijn voor de workshop en stel ik een workshoppakket (bestaande uit verbruiksmateriaal) samen en ook welke stempelsets we gaan gebruiken (welke je nog los aan kunt schaffen). Op basis van wat we bij de workshop gaan maken kan ik een prijs voor het workshoppakket bepalen.

Daarnaast is er regelmatig een live workshop op een van de social media kanalen van Letters By Nic. Deze worden later ook allemaal opgeslagen op mijn YouTube kanaal (zie voor links naar de socials en youtube onderaan deze pagina de knoppen) waar deze terug te kijken zijn. Zolang we de producten voor deze live workshops op voorraad hebben, kan je pakketjes aanschaffen in onze webshop

Als je besluit een workshop bij mij te boeken, dan ontvang je als deelnemer altijd een leuke attentie. 

Bij interesse kan je contact opnemen via de mail of het contactformulier.