December 2022

Gepubliceerd op 30 november 2022 om 08:57

December, de laatste maand van het jaar, is alweer aangebroken. Bij december zijn er een aantal woorden die meteen in mij opkomen waaraan ik moet denken, namelijk sinterklaasfeest, kerst, donker, winter maar ook gezelligheid. Het jaar is weer voorbij gevlogen en in deze laatste blog van het jaar blik ik graag even met jullie terug op afgelopen jaar, maar bespreek ik ook graag nog een aantal leuke acties en nieuwtjes. Wat het jaar 2022 mij bracht

Ik ben altijd al creatief geweest. Met echt van alles en nog wat. Maar sinds mijn 2e kindje afgelopen maart geboren is ben ik me meer gaan focussen op maar een paar specifieke onderwerpen:

 • Stempelen, kaarten maken en andere papiercreaties (veelal Stampin'Up! artikelen)
 • Hand- en brushletteren
 • Porselein schilderen en stippen
 • Gepersonaliseerde cadeautjes 
  • Geborduurd
  • Bedrukt
  • Handgeschilderd

En daarnaast ben ik in het creatieve ontwerpteam gestapt van het super leuke tijdschrift voor de snijplotteraar Plot At Home waar ik regelmatig projecten voor bedenk, teken, uitwerk, patronen en werkbeschrijvingen voor maak en uiteindelijk ook het eindproduct voor in elkaar zet.

Dit alles heeft mij ook doen beslissen om na de geboorte van mijn 2e kindje meer en actiever te doen met mijn eigen label Letters By Nic. En dat is gelukt! Ik geef regelmatig live workshops op Facebook, welke ik ook op mijn YouTube kanaal plaats. Deze video's zijn onbewerkt, gewoon just me as I am. En ik ben gestart met het geven van leuke creatieve workshops bij Laarstede hier in Nistelrode waar we leuke creaties maken. Ook is het mogelijk om workshops bij mij te boeken. Maar ook ben ik als Stampin'Up! demonstratrice aan het werk gegaan, omdat ik het prachtige en zeer kwalitatieve producten vind om mee te knutselen en ik mezelf vind passen binnen het bedrijf Stampin'Up!

En tot slot is mijn webshop gelanceerd! Ik ben daar heel blij mee en ik hoop jullie ook. Al met al is het dus een jaar geweest met allerlei mooie startup's van creatieve dingen waarvan ik hoop dat ik deze nog lang kan blijven doen en dat ik mijn passie kan blijven delen met jullie.

 

In deze blog neem ik jullie verder mee in een paar onderwerpen:

 • Acties en nieuws van Letters By Nic
 • Online events en workshops
 • Creatieve workshop bij jou thuis
 • Stampin'Up! nieuws en acties
 • Stap in mijn team
 • Host een party

Acties en nieuws Letters By Nic

December is voor mij een vrij drukke maand. Zo is er niet alleen sinterklaas, kerst en oud en nieuw, maar wordt mijn oudste zoontje ook alweer 2 waar ik de nodige voorbereidingen voor moet treffen. Daarnaast heb ik ook nog diverse super gave afspraken staan. Zo heb ik een hele leuke one-day gepland staan voor zowel mijzelf als mijn bedrijf, een hele leuke creatieve avond met andere Stampin'Up! demonstratoren en wil ik voorbereidingen treffen voor het nieuwe jaar. Maar ook in december heb ik voor jullie nog wat leuke acties en nieuws.

Kortingen in de webshop

Ik heb in mijn webshop diverse producten afgeprijst, dit omdat mijn voorraad te groot wordt en ik een klein beetje wil gaan opruimen. De kortingen zijn al in de prijzen verwerkt. Dit geldt voor zowel de workshoppakketten en voor diverse creatieve producten in mijn webshop. Neem snel een kijkje!

Nieuwsbrief

In de nieuwsbrief van Letters By Nic wordt je op de hoogte gebracht van allerlei creatief nieuws. In principe wordt de nieuwsbrief maandelijks verstuurd rond de 1e van de maand. Mochten er tussendoor zeer interessante nieuwtjes zijn, dan verstuur ik een extra nieuwsbrief.

In de nieuwsbrief komen onder andere de volgende punten aan bod:

 • De punten uit mijn blog en aanvullingen daarop
 • Iedere maand een mini tutorial en/of werkblad exclusief voor mijn nieuwsbrieflezers. Dit kan van alles zijn. Denk aan sjablonen voor hand- en brushletteren, beschrijvingen van leuke papiercreaties, creatieve werkbeschrijvingen van leuke projecten en nog veel meer
 • Maandelijks een gastvrouwcode deze kan je via mijn webshop van Stampin'Up! in het daarvoor bestemde vakje plaatsen bij afhandeling van je bestelling. 
 • Leuke acties en kortingen
 • Nieuwe producten en producten in de spotlight
 • Eerder aankondigingen van evenementen, nieuwtjes en meer

Wil jij je ook aanmelden voor de verzendlijst van de nieuwsbrief? Dat kan hier


Online events en workshops

Stampin'Workshops en Stampin'Easy

In december heb ik 2 online evenementen gepland op mijn facebookpagina. Op 9 december ga ik live met een Stampin'Easy in het thema van de kerst en 20 december ga ik live met een Stampin'Workshop in kerst thema.

Voor de Stampin'Easy van 9 december ga ik gebruik maken van een super leuke en creatieve set, namelijk de Christmas Gifting kit. Je kan hem bij mij bestellen via mijn Stampin'Up! webshop of via de mail.

De Stampin'Workshop van 20 december is ook in het kerst thema, maar dan gaan we aan de slag met een leuk cadeau doosje in kerst thema. Voor de Stampin'Workshop heb ik ook productpakketten samengesteld die je kan aanschaffen. Je vindt ze in mijn webshop, maar je kan ook per mail bestellen als je meer Stampin'Up! producten wilt bestellen.

 

Online workshops

Naast de Stampin'Easy en Stampin'Workshop online workshops, wil ik in 2023 ook af en toe andere online workshops gaan aanbieden. Hiervoor ben ik nog druk in ontwerpfase en aan het uitdenken wat ik precies zou willen. Mocht je wensen of ideeën hebben voor workshops die je graag zou willen volgen, dan zou ik het leuk vinden als je die met mij wil delen via de mail. Wie weet ga ik dan wel de door jou gewenste workshop maken en aanbieden.


Creatieve workshop bij jou thuis

Workshops en andere creatieve bezigheden

In november heb ik weer een hele leuke workshop mogen verzorgen bij het bejaardenhuis hier in het dorp. We maakten hele leuke windlichten in het thema 'Sinterklaas'. Echter bleek tijdens de workshop dat er meer interesse was in kerst, en gelukkig had ik ook wat kerstmaterialen bij, dus iedereen kon aan de slag met het windlicht in het gewenste decemberthema. Wil jij nou ook een leuke workshop volgen? Dat kan, kijk dan even hier voor de mogelijkheden en hier voor Stampin'Up! workshops.


Stampin'Up! nieuws en acties

SALE uit de najaarscatalogus 2022

De najaarscatalogus 2022 van Stampin'Up! gaat binnenkort met pensioen. Dat betekend dat er heel veel producten uit deze catalogus ook uit het assortiment gaan. En in december 2022 kan je heel veel van deze producten met hele mooie kortingen scoren. Je kan de najaarscatalogus hier inkijken.

Omdat er heel veel producten uit deze najaarscatalogus uit het assortiment gaan zijn er kortingen op veel producten tot wel 60%! Hieronder heb ik een lijst toegevoegd met uitloopartikelen en de kortingen die er zijn. Ook de paginanummers van de minicatalogus staan in onderstaande lijst vermeld. De uitverkoop van onderstaande artikelen start op 1 december 2022 en loop tot en met 4 januari 2023 17.59 uur, of zolang de voorraad strekt. Want voor deze producten geldt wel OP=OP!

Je kan bij mij via mijn eigen Stampin'Up! webshop bestellen, je betaald dan €7,95 verzendkosten en verzending gaat via UPS. Je mag ook bij mij bestellen via de mail, dan kan je je bestelling op afspraak bij mij ophalen of ik verzend het naar je toe met DHL of PostNL tegen de dan geldende verzendprijzen. Heb je nog vragen of kom je er niet uit met de lijst hierboven? Stuur mij dan gerust een mail.

Nieuwe kit: Timeless Greetings 

In december vieren we de mensen in je leven die veel voor je betekenen. Dat doen we vanuit Stampin'Up! met een prachtige nieuwe kit: Timeless Greetings. Deze unieke en nieuwe kit heeft prachtige afbeeldingen zoals een elegant zakhorloge en een prachtige wereldbol. De set bevat neutrale kleuren en er zijn hele mooie quote stempels aan deze set toegevoegd. Deze kaarten zijn perfect om iemand een fijne verjaardag te wensen, maar ook om dankjewel te zeggen, om je vriendschap te vieren en nog veel meer! Deze zeer comlete kit bestaat uit:

 • 8 kaarten in 2 verschillende designs en 8 bijpassende enveloppen
 • geprinte kaartbasis
 • geprinte voorgestansde figuren
 • gluedots en dimensionals om je project in elkaar te zetten
 • embelishments
 • clearblock
 • stempelset
 • Stampin'Spot in de kleur Soft Suede

Deze set is beschikbaar in het Engels, Duits en Frans en kost €26,00 


 Voor meer info en bestellen stuur mij een mail.


Stap in mijn team

Stap in mijn team

Als je in mijn team stapt koop je het startpakket voor €129,- met een waarde van €175,-, je hebt dus €46,- voordeel! Maar dat is niet alles! Je krijgt van mij een leuk cadeautje en we gaan samen een heel mooi creatief avontuur beleven binnen mijn team.

Meer informatie over de voordelen van instappen in mijn team vindt je hier.

Instappen in mijn team kan hier

Wie weet komen er binnenkort weer leuke nieuwe instapacties. Wil jij als eerste hiervan op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief en houdt mijn socials in de gaten!


Host een party

Boek een party

Wat is er nou leuker dan een gezellige creatieve avond met vriendinnen, vrienden, kennissen en/of familie? Tijdens een party demonstreer ik actuele producten uit de lopende catalogi, kan je zelf door de catalogi bladeren, producten uitproberen en naar hartelust shoppen!

Wil jij een gezellige creatieve avond? Stuur mij dan een mailtje of neem contact op via het contactformulier. Als gastvrouw kan je cadeautjes bij je bestelling verdienen, afhankelijk van de verkopen tijdens de party.


agenda

Hieronder vind je de agenda met evenementen van Letters By Nic 

Datum Locatie Onderwerp
1 december 2022 Nieuwsbrief 5 en nieuwe maandblog
Start uitverkoop van de najaar minicatalogus 2022 (OP=OP)
9 december 2022 Facebook Stampin'Easy Kerst thema
20 december 2022 Facebook Stampin'Workshop Kerst thema
29 december 2022 Laatste Stampin'Up! verzamelbestelling van december, geef uiterlijk 28 september 2022 om 17.00 uur je bestelling door
31 december 2022
1 januari 2023 Nieuwsbrief 6 en nieuwe maandblog
4 januari 2023 Einde sale uit de najaarscatalogus van Stampin'Up!
5 januari 2023 Start verkoop nieuwe minicatalogus Stampin'Up!
5 januari 2023 Start Sale a Bration

Workshoppakketten die ik samenstel komen in de webshop te staan zodra ze beschikbaar zijn, deze shop je hier


Na de workshops op de genoemde kanalen hierboven, met uitzondering van nieuwsbrieflezers workshops, worden de opgenomen workshops ook op YouTube geplaatst.

Het kan zijn dat er nog wijzigingen volgen op de agenda hierboven. Houdt de socials in de gaten voor actuele tijden.


In de volgende maandblog: De nieuwe minicatalogus van Stampin'Up!, Sale-A-Bration en nog veel meer!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.