Webshop

Welkom op het webshop gedeelte van de website!

Onze webshop bestaat om het overzichtelijk te houden uit meerdere categorieën,  te weten:

  • Retired Stampin'Up! producten waar je allemaal afgeprijsde creatieve producten vind die het assortiment van Stampin'Up! verlaten hebben maar nog in nieuwstaat of in zeer goede conditie zijn en verkocht worden. Voor deze producten geldt OP=OP! Deze producten komen uit mijn eigen creatieve voorraad die ik als demonstratrice heb aangeschaft toen ze actueel waren.
  • Stampin'Up! papershare waar je kleine hoeveelheden of losse vellen papier kan bestellen in plaats van grote pakketten van de Stampin'Up! producten.
  • Stampin'Up! workshops waarin de workshoppakketten terug te vinden zijn van de online workshops die ik op Facebook en/of Instagram heb gegeven. Deze zijn allemaal ook terug te kijken op mijn YouTube kanaal.
  • Hobbymaterialen waar je allerlei creatieve hobbymaterialen kan shoppen. In dit gedeelte is een opsplitsing gemaakt in groepen voor een beter overzicht. Met dit gedeelte van de shop ga ik stoppen, daarom zijn deze producten nu ook allemaal afgeprijsd en geldt dan ook OP=OP!
  • Tijdschrift plotten en borduren hier vind je diverse oudere uitgaven van de Plot at Home en de Stitch at Home en af en toe een enkeling van een ander aan plotten en borduren gerelateerd tijdschrift. Voor deze producten geldt eveneens OP=OP, omdat deze niet meer opnieuw worden aangevuld als ze uitverkocht zijn.
  • Gepersonaliseerde cadeautjes waar je producten vindt die leuk zijn om te geven als kraamcadeautje, voor speciale gelegenheden of gewoon zomaar. Deze worden met de hand naar wens gemaakt, de levertijd van deze producten is wat langer.
  • Woondecoratie waar leuke producten staan die zelfgemaakt zijn en die voor meer sfeer in je woning zorgen!