Een geweldig en creatief 2023!

Gepubliceerd op 1 januari 2023 om 09:28

En dan zijn we gewoon alweer in 2023 beland! Ik wil je als lezer van mijn blog dan ook een geweldig 2023 toewensen vol geluk, gezondheid en bovenal veel creativiteit! 

Eerst wil ik even kort terugblikken op december 2022. Daarin is heel veel gebeurd. Ik heb een online workshop op facebook af moeten lassen doordat een van mijn zoontjes ziek was. En niet zomaar ziek, hij is zelfs opgenomen geweest in het ziekenhuis. Dit heeft mij heel veel energie gekost, maar alles voor mijn kleine mannetje. Gelukkig is hij nu weer aan de betere hand. Volledig herstel kan nog wel een paar maanden duren, maar hij is weer vrolijk en speelt weer lekker. Daarnaast was het voor dat mijn zoontje ziek werd de maand december sowieso erg druk, maar dat is vast voor de meesten zo. Denk aan het sinterklaasfeest, kerstkaarten maken en versturen, en allerlei andere zaken ter voorbereiding van de kerst en oud- en nieuw.

2022 was voor Letters By Nic ook een erg mooi jaar. Het was het jaar waarin ik echt actief gestart ben met mijn bedrijf. Ik ben er nog niet, maar de start is er. Ik vind het leuk om er mee bezig te zijn en jullie daarin ook mee te nemen op mijn socials. In 2023 hoop ik ook weer veel leuke creatieve momenten te beleven. 

In deze blog neem ik jullie verder mee in nieuws, acties en meer van zowel Letters By Nic zelf, maar ook van Stampin'Up! waar ik onafhankelijk demonstratrice ben. Veel leesplezier weer!


Letters By Nic nieuws, acties en meer

Workshops

Ik ga naast de online Stampin'Up! workshops die ik geef via de social media (vooralsnog alleen via Facebook, maar wie weet ook binnenkort wel een keer via Instagram) ook online workshops gaan doen van kleine andere creatieve projecten. Hierdoor zullen de online workshops van Stampin'Up! iets minder frequent plaats gaan vinden, maar kan ik wel meer diversiteit bieden. En ik sluit combinaties in de toekomst niet uit. Ik ben hier nog over aan het nadenken en wat ideën op papier aan het zetten. Maar binnekort zullen jullie de eerste online workshop op de agenda zien verschijnen.

 

Daarnaast is er uiteraard altijd de mogelijkheid om een workshop bij jou thuis (maximaal 6 deelnemers) of bij mij te volgen. Wil je hier meer over weten? Kijk dan even hier.

 

Webshop

In de webshop van Letters By Nic zijn regelmatig kortingen op allerlei producten terug te vinden. Daarnaast krijg je als je geabonneerd bent op mijn nieuwsbrief (aanmelden kan hier) ook regelmatig leuke kortingen en andere acties in je mailbox. 


Stampin'Up! Nieuws, acties en meer

Nieuwe minicatalogus

Op 5 januari start de verkoop uit de nieuwe minicatalogus van Stampin'Up! De verkoopperiode loopt dan vanaf 5 januari tot en 1 mei 2023. 

 

In deze catalogus staan allemaal nieuwe producten van Stampin'Up! zoals stempels, snijmallen, ponsen, designer series papier, specialty disigner series papier, embelishments en nog veel meer!

 

Als je op de foto hierlangs klikt, dan wordt je direct doorgestuurd naar de nieuwe minicatalogus. Let op, je kan hier dus pas vanaf 5 januari uit bestellen, eerder staan de producten ook niet op de webshop. Vanaf 5 januari kan je ze bestellen in mijn Stampin'Up!-shop.

Sale A Bration

Naast de nieuwe catalogus start op 5 januari ook de Sale A Bration actie. Deze actie loop tot en met 28 februari 2023. Als je op de afbeelding hiernaast klikt kom je bij de digitale catalaogus van de Slale A Bration uit. 

Tijdens de Sale A Bration kan je gratis producten bij je bestelling uitkiezen uit de speciale catalogus. Bij iedere  €60,00 of €120,00 aan producten van Stampin'Up! mag je cadeautjes uit deze catalogus bij je bestelling uitkiezen. 

Daarnaast is er een super toffe instapactie. Hieronder lees je meer over de instapactie.

Stap in mijn team! - Instapactie!

Normaliter kan je bij mij in het team stappen als demonstrator voor €129,00 waarbij je voor €175,00 aan producten van Stampin'Up! mag uitzoeken. Maar tijdens de Sale A Bration periode (5 januari - 28 februari 2023) heeft Stampin'Up! een super gave instapactie. Of eigenlijk 3 waaruit je mag kiezen:

  1. De Exclusieve Boho Blue Mini Embossing machine (t.w.v. €77,00) + door jezelf uit te kiezen Stampin'up! producten (t.w.v. €230,00) voor maar €160,00
  2. De originele Mini Embossing machine (t.w.v. €77,00) + door jezelf uit te kiezen Stampin'up! producten (t.w.v. €230,00) voor maar €160,00
  3. Door jezelf uit te kiezen Stampin'Up! producten (t.w.v. €230,00) voor maar €129,00

Naast deze voordelen van Stampin'Up! zijn er nog meer voordelen. Wil je hier meer over weten of heb je nog vragen? Stel ze hier.

Wil je instappen? Dat kan hier

Verzorg een party!

Wil jij graag een avondje of middag gezellig bij jou thuis creatieve hobbymaterialen van Stampin'Up! shoppen? Nodig al je creatieve vriendinnen, vrienden, kennissen en familieleden uit en maak er een gezellige tijd van samen!

Ik kom graag bij je langs om een party te verzorgen, waarbij jullie naar hartelust kunnen shoppen en waarbij ik al jullie vragen kan beantwoorden en assisteren bij jullie bestellingen. Blader door de actuele catalogi, bekijk mogelijkheden met de verschillende materialen en bekijk verschillende producten.

Als je besluit een party/demonstratie te hosten, ontvang je als host altijd een leuke attentie. De party/demonstratie verzorg ik verder geheel kostenloos. Daarnaast kan je als host naar aanleiding van de verkopen tijdens de party gratis producten verdienen doordat je op basis van het totaal bestelde bedrag Stampin'Rewards ontvangt!

Wanneer je een party bij jou thuis organiseert en er wordt bij je besteld, dan kom je bij een totaal bestelling van boven de €200 al in aanmerking komen voor Stampin’ Rewards. Dit is een staffelkorting. Bij verkopen vanaf €200 mag je voor 10% van de omzetwaarde aan producten uitkiezen uit de catalogus. Dus stel er is voor €215 verkocht dan mag jij voor €21,50 aan producten uitkiezen. Vanaf €375 is dat 12%, boven €550 voor 14% en als er voor meer dan €725 is verkocht dan mag je voor 16% van dat bedrag producten uitkiezen. Als extra bonus mag je bij verkopen boven €550, 1 artikel uit de catalogus kopen met 50% korting.
De workshopomzet bestaat uit de artikelen uit de catalogus exclusief eventuele verzendkosten.
Het bedrag aan procentuele korting  kan niet worden toegepast op de 50% korting artikelen.
Artikelen die in aanmerking komen voor de 50% korting zijn alle niet afgeprijsde artikelen en bundels.

Optioneel kan er ook een mini workshop gegeven worden. Indien gewenst, vraag naar de mogelijkheden. Afhankelijk van de wensen kunnen aan de miniworkshop kosten verbonden zijn.

Verzamelbestellingen

Wanneer je Stampin'Up! producten wilt bestellen, kan je dat zelf rechtstreeks doen in mijn Stampin'Up!-shop. Maar je kan er ook voor kiezen om deze onderdeel te laten zijn van mijn verzamelbestelling. Ik plaats iedere maandag (met uitzondering van feestdagen) een verzamelbestelling. De laatste verzamelbestelling van de maand staat hieronder in de agenda vermeld. In  geval van een verzamelbestelling verzamel ik de bestellingen en wordt alles in 1 keer bij mij thuis geleverd. Daarna kun je kiezen om het kosteloos bij mij op te halen, of ik kan het door sturen aan je. De bezorging verloopt via PostNL of DHL.  Als je mee wilt doen met een verzamelbestelling, zorg dan dat je je bestelling uiterlijk op de maandag om 15.00 uur aan mij is doorgegeven. De betaling loopt via factuur met een betaalverzoek. De betaling dient binnen 14 dagen na factuurdatum betaald te zijn en de bestelling wordt pas verstuurd zodra de betaling binnen is. 


Agenda

Hieronder vind je een overzicht van de agenda van Letters By Nic. Het kan zijn dat hier nog kleine wijzigingen in plaatsvinden, houdt daarvoor onze social media kanalen in de gaten.

Datum
01-01-2023 Nieuwe maandblog
Nieuwsbrief 6
04-01-2023 Einde SALE najaarscatalogus 2022
Einde Fitting Florets collectie
Einde Nourish & Flourish kit
05-01-2023 Start voorjaarscatalogus 2023 (t/m 30-04-2023)
Start Sale-A-Bration (t/m 28-02-2023)
13-01-2023 Stampin'Easy op Facebook*
24-01-2023 Copy the catalogue op Facebook*

* Voor deze online evenementen heb ik geen workshoppakketten beschikbaar, de gebruikte producten zijn wel bij mij te bestellen via het contactformulier of de mail.

**Workshoppakketten die ik samenstel komen in de webshop te staan zodra ze beschikbaar zijn, deze shop je hier

Na de workshops op de genoemde kanalen hierboven, met uitzondering van nieuwsbrieflezers workshops, worden de opgenomen workshops ook op YouTube geplaatst.

Lieve creatieve groet,

Nicole,

Letters By Nic

In de volgende maandblog: Creatieve workshop Letters By Nic, Stampin'Workshop en meer!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.