Februari 2023

Gepubliceerd op 1 februari 2023 om 08:15

Februari, de maand van de liefde. Deze maand is een maand waarin ik jullie vooral wil inspireren met creaties van mijzelf en zal ik jullie op mijn social media kanalen ook meenemen in allerlei creaties die ik maak. In deze blog neem ik jullie verder mee in nieuws, acties en meer van zowel Letters By Nic zelf, maar ook van Stampin'Up! waar ik onafhankelijk demonstratrice ben. Veel leesplezier weer!


Letters By Nic nieuws, acties en meer

Workshops

In januari schreef ik al dat ik naast online workshops van Stampin'Up! ik ook workshops van andere creatieve projecten wilde gaan geven op mijn social media knalen. Deze maand start ik daarmee. Deze maand gaan we namelijk een hele leuke sleutelhanger maken waarbij ik gebruik maak van acrylverf en een stiptechniek. Het workshoppakket daarvoor kan je vinden in de webshop. Deze kan je bestellen zolang de voorraad strekt. Ook na de workshop die ik op mijn facebookkanaal geef kan je deze bestellen. De workshop wordt namelijk later ook gepubliceerd op mijn YouTube kanaal, zodat je hem altijd nog terug kan kijken en kan meedoen.

 

Daarnaast is er uiteraard altijd de mogelijkheid om een workshop bij jou thuis (maximaal 6 deelnemers) of bij mij te volgen. Wil je hier meer over weten? Kijk dan even hier.

Webshop

In de webshop van Letters By Nic zijn regelmatig kortingen op allerlei producten terug te vinden. Daarnaast krijg je als je geabonneerd bent op mijn nieuwsbrief (aanmelden kan hier) ook regelmatig leuke kortingen en andere acties in je mailbox. 

Creatieve inspiratie

Verder is februari rustig wat online activiteiten betreft. Misschien dat ik tussendoor nog een keer online kom met een leuke creatieve video, maar die staat niet op voorhand al gepland. Houdt daarvoor de socials dus in de gaten!

Ik ga deze maand namelijk vooral gebruiken om zelf inspiratie op te doen en met allerlei materialen experimenteren. Ik ga vooral creatief bezig zijn met allerlei leuke creatieve materialen waar ik nu nog niet al te veel over kwijt kan. Zo doe ik mee met een leuk groepsproject, waar ik op mijn socials tussendoor meer informatie over kan en zal delen en later ook in mijn blog en nieuwsbrief. Verder ga ik creatief aan de slag met Stampin'Up! materialen en ga ik daar leuke projecten mee maken om jullie te inspireren. Voor de Stampin'Up! producten heb ik vooralsnog deze maand geen online evenement ingepland, omdat de projecten die ik ga maken nog helemaal vanaf het begin opgezet moeten worden en ik dus nog niet weet of ik tevreden ben over het eindresultaat en of het losse workshops worden als thuispakket of dat ik ze online ga verzorgen. Later daar dus meer over.

Samenwerking als vrijwilliger

In januari ben ik bezig geweest met het uitwerken van enkele ideeën voor creatieve middagen die ik geef bij ouderen als vrijwilliger. Ik heb daarvoor gebrainstormd en heb enkele leuke projecten uitgewerkt. Deze liggen nu als voorstel bij de zorginstelling waar ik als vrijwilliger werkzaam ben. Hopelijk komt daar ook weer een mooie selectie aan creatieve projecten uit die ik verder uit kan gaan werken tot workshops voor de ouderen. 

ScanNcut

Ik ben in het bezit van een aantal snijplotters, een daarvan is de Brother ScanNcut. Een prachtig apparaat waarmee ik allerlei creaties maak van papier, stof, folie, stickers en ook om kleding en ander textiel te bedrukken. Met mijn ScanNcut maak ik ook regelmatig leuke projecten voor de Plot At Home, het tijdschrift voor de cratieve plotteraar. Ik vind het heerlijk om leuke projecten te bedenken en om mijn crativiteit met anderen te delen en ook anderen te inspireren. In de nieuwste Plot At Home staat ook weer een mooi project van mij met stringart, waarbij ik de spijkers en hamer uit de kast heb getrokken. In mijn webshop heb ik enkele exemplaren van het leukste plottertijdschrift staan. 

Workshop ScanNcut

Omdat ik zoveel met mijn plotter werk en het leuk vind om mensen te inspireren ga ik ook workshops en cursussen geven. Voor de eerste basiscursus, welke ik aan een selecte groep mensen ga geven op verzoek, ben ik al druk bezig met de voorbereidingen. Heb jij ook een ScanNcut en wil jij meer weten over je snijplotter? Wil jij er het maximale uithalen? Of loop je tegen problemen aan? Ik help je graag vooruit met een cursus of workshop. De pagina op mijn website moet nog wat verder worden aangevuld, maar neem gerust alvast een kijkje

Letters By Nic's SUper SUmmer Creative Box

Een hele mond vol, maar ik heb hem afgelopen maand al op mijn webshop geplaatst en op de socials kenbaar gemaakt. Een wens die ik altijd al had, een creatieve verrassingsbox van mijzelf voor de creatieveling. En nu is hij er! Hij is te koop in mijn webshop. Uiteraard is de inhoud een verrassing, maar ik kan je wel vertellen dat hij super gaaf gaat worden! In deze box komen namelijk alleen maar kwaliteitsproducten te zitten die ik zelf ook vooraf heb getest en uitgeprobeerd. Dat is ook wel nodig omdat ik bij de box een inspiratiemagazine ga doen waarin ik je dus meeneem in de mogelijkheden van de producten in de box. In de box komen ook Stampin'Up! producten te zitten. En om het helemaal mooi te maken, de producten van Stampin'Up! die in de box komen te zitten zijn nu nog niet te koop, deze komen namelijk pas in de nieuwe jaarcatalogus te staan die in mei uitkomt. Naast producten van Stampin'Up! komen er ook andere leuke creatieve producten in te zitten. En om het feestje helemaal compleet te maken pak ik alles leuk in. Het inpakpapier kan je vervolgens, als je het netjes uitpakt, ook weer gebruiken voor allerlei creatieve projecten. Kortom een box vol uren creatief plezier. De waarde van de producten in de boxen ligt (gemiddeld 15%) boven de prijs die jij ervoor betaald. En de verzending is ook helemaal gratis! 

Wil jij de box ook bestellen? Dat kan, maar er is slechts een beperkte oplage en OP=OP!


Stampin'Up! Nieuws, acties en meer

Nieuwe kit - bedankje

Wat zijn ze vrolijk deze bedank kaartjes. Een nieuwe kit in het assortiment en je hoeft er niet eens bij te stempelen, de teksten  (ook NL!) zijn namelijk al voorgedrukt. Maar je kunt natuurlijk ook uit een van je eigen stempelsets een tekst kiezen die jij mooi vindt passen! En dan die hartjes van de kit, die zijn leuk voor Valentijn! Je kan er naast het volgen van de instructies en het voorbeeld natuurlijk helemaal je eigen draai aan geven!

 Je kan deze en meer kits bestellen in mijn Stampin'Up!-shop.

Nieuwe kit - WREATH OF BLOOMS

Naast een kaartenmaakkits, is deze nieuwe kit vanaf 1 februari te bestellen. In deze kit zit alleen wat je nodig hebt om een leuke, vrolijke voorjaarskrans met bloemen te maken. Het enige wat je nodig hebt is deze kit, een lijmpistool (optioneel) en creatieve zin! 

 Je kan deze en meer kits bestellen in mijn Stampin'Up!-shop.

Incolors 2021-2023

En ook nog even wat nieuws over de Stampin'Up! incolor kleuren 2021-2023. Deze gaan namelijk niet mee naar de nieuwe jaarcatalogus. De huidige caralogus loopt tot en met april. Wil jij nog een of meer van deze gave kleuren bestellen? Bestel dan op tijd.

Meestal raken de refills van de inkt heel snel uitverkocht tegen het aflopen van de catalogus.

Ik kan je vertellen dat veel producten van deze Incolors (met name de refills) dan al grotendeels uitverkocht zullen zijn.

Je kan deze Incolors 2021-2023 producten en meer in mijn Stampin'Up!-shop.

Wil je liever met een verzamelbestelling meebestellen en zo op verzendkosten besparen? Dat kan! Iedere maandag hen je de mogelijkheid om mee te doen met een verzamelbestelling. Wil je mee bestellen met de verzamelbestelling? Mail je bestelling dan aan mij door.

Nieuwe minicatalogus

Op 5 januari is de verkoop uit de nieuwe minicatalogus van Stampin'Up! gestart. Deze minicatalogus loopt tot en met 1 mei 2023. 

In deze catalogus staan allemaal nieuwe producten van Stampin'Up! zoals stempels, snijmallen, ponsen, designer series papier, specialty disigner series papier, embelishments en nog veel meer! Op mijn facebook en instagram pagina probeer ik je te inspireren met allerlei creaties van producten uit deza catalogus.

Als je op de foto hierlangs klikt, dan wordt je direct doorgestuurd naar de nieuwe minicatalogus. Let op, je kan hier dus pas vanaf 5 januari uit bestellen, eerder staan de producten ook niet op de webshop. Vanaf 5 januari kan je ze bestellen in mijn Stampin'Up!-shop.

Sale A Bration

Naast de nieuwe catalogus is er nu ook de Sale A Bration actie. Deze actie loop tot en met 28 februari 2023. Dat betekend dat we dus alweer op de helft zijn! Als je op de afbeelding hiernaast klikt kom je bij de digitale catalaogus van de Slale A Bration uit. 

Tijdens de Sale A Bration kan je gratis producten bij je bestelling uitkiezen uit de speciale catalogus. Bij iedere  €60,00 of €120,00 aan producten van Stampin'Up! mag je cadeautjes uit deze catalogus bij je bestelling uitkiezen. 

Daarnaast is er een super toffe instapactie. Hieronder lees je meer over de instapactie.

Stap in mijn team! - Instapactie!

Normaliter kan je bij mij in het team stappen als demonstrator voor €129,00 waarbij je voor €175,00 aan producten van Stampin'Up! mag uitzoeken. Maar tijdens de Sale A Bration periode (5 januari - 28 februari 2023) heeft Stampin'Up! een super gave instapactie. Of eigenlijk 3 waaruit je mag kiezen:

  1. De Exclusieve Boho Blue Mini Embossing machine (t.w.v. €77,00) + door jezelf uit te kiezen Stampin'up! producten (t.w.v. €230,00) voor maar €160,00
  2. De originele Mini Embossing machine (t.w.v. €77,00) + door jezelf uit te kiezen Stampin'up! producten (t.w.v. €230,00) voor maar €160,00
  3. Door jezelf uit te kiezen Stampin'Up! producten (t.w.v. €230,00) voor maar €129,00

Naast deze voordelen van Stampin'Up! zijn er nog meer voordelen. Wil je hier meer over weten of heb je nog vragen? Stel ze hier.

Wil je instappen? Dat kan hier

Verzorg een party!

Wil jij graag een avondje of middag gezellig bij jou thuis creatieve hobbymaterialen van Stampin'Up! shoppen? Nodig al je creatieve vriendinnen, vrienden, kennissen en familieleden uit en maak er een gezellige tijd van samen!

Ik kom graag bij je langs om een party te verzorgen, waarbij jullie naar hartelust kunnen shoppen en waarbij ik al jullie vragen kan beantwoorden en assisteren bij jullie bestellingen. Blader door de actuele catalogi, bekijk mogelijkheden met de verschillende materialen en bekijk verschillende producten.

Als je besluit een party/demonstratie te hosten, ontvang je als host altijd een leuke attentie. De party/demonstratie verzorg ik verder geheel kostenloos. Daarnaast kan je als host naar aanleiding van de verkopen tijdens de party gratis producten verdienen doordat je op basis van het totaal bestelde bedrag Stampin'Rewards ontvangt!

Wanneer je een party bij jou thuis organiseert en er wordt bij je besteld, dan kom je bij een totaal bestelling van boven de €200 al in aanmerking komen voor Stampin’ Rewards. Dit is een staffelkorting. Bij verkopen vanaf €200 mag je voor 10% van de omzetwaarde aan producten uitkiezen uit de catalogus. Dus stel er is voor €215 verkocht dan mag jij voor €21,50 aan producten uitkiezen. Vanaf €375 is dat 12%, boven €550 voor 14% en als er voor meer dan €725 is verkocht dan mag je voor 16% van dat bedrag producten uitkiezen. Als extra bonus mag je bij verkopen boven €550, 1 artikel uit de catalogus kopen met 50% korting.
De workshopomzet bestaat uit de artikelen uit de catalogus exclusief eventuele verzendkosten.
Het bedrag aan procentuele korting  kan niet worden toegepast op de 50% korting artikelen.
Artikelen die in aanmerking komen voor de 50% korting zijn alle niet afgeprijsde artikelen en bundels.

Optioneel kan er ook een mini workshop gegeven worden. Indien gewenst, vraag naar de mogelijkheden. Afhankelijk van de wensen kunnen aan de miniworkshop kosten verbonden zijn.

Verzamelbestellingen

Wanneer je Stampin'Up! producten wilt bestellen, kan je dat zelf rechtstreeks doen in mijn Stampin'Up!-shop. Maar je kan er ook voor kiezen om deze onderdeel te laten zijn van mijn verzamelbestelling. Ik plaats iedere maandag (met uitzondering van feestdagen) een verzamelbestelling. De laatste verzamelbestelling van de maand staat hieronder in de agenda vermeld. In  geval van een verzamelbestelling verzamel ik de bestellingen en wordt alles in 1 keer bij mij thuis geleverd. Daarna kun je kiezen om het kosteloos bij mij op te halen, of ik kan het door sturen aan je. De bezorging verloopt via PostNL of DHL.  Als je mee wilt doen met een verzamelbestelling, zorg dan dat je je bestelling uiterlijk op de maandag om 15.00 uur aan mij is doorgegeven. De betaling loopt via factuur met een betaalverzoek. De betaling dient binnen 14 dagen na factuurdatum betaald te zijn en de bestelling wordt pas verstuurd zodra de betaling binnen is. 


Agenda

Hieronder vind je een overzicht van de agenda van Letters By Nic. Het kan zijn dat hier nog kleine wijzigingen in plaatsvinden, houdt daarvoor onze social media kanalen in de gaten.

Datum
01-02-2023 Nieuwe maandblog
Nieuwsbrief 7
21-02-2023 Online workshop sleutelhanger stippen
27-02-2023 Laatste verzamelbestelling van februari
28-02-2023 Einde Sale A Bration
Einde instapactie

* Voor deze online evenementen heb ik geen workshoppakketten beschikbaar, de gebruikte producten zijn wel bij mij te bestellen via het contactformulier of de mail.

**Workshoppakketten die ik samenstel komen in de webshop te staan zodra ze beschikbaar zijn, deze shop je hier

Na de workshops op de genoemde kanalen hierboven, met uitzondering van nieuwsbrieflezers workshops, worden de opgenomen workshops ook op YouTube geplaatst.

Lieve creatieve groet,

Nicole,

Letters By Nic

In de volgende maandblog: Creatieve workshop Letters By Nic, Stampin'Workshop en meer!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.