Maart 2023

Gepubliceerd op 28 februari 2023 om 21:20

Het was een wat rustige maand in februari op creatief vlak. Maar rustig was hij zeker niet. Een enorme drukte achter de schermen en ook privé de nodige zaken die veel tijd en energie in beslag namen. Maar nu is alweer de 3e maand van 2023 aangebroken, wat vliegt de tijd toch! In deze blog neem ik jullie weer in vogelvlucht mee door een aantal nieuwtjes en acties die in maart plaatsvinden. Wil je een uitgebreider en completer overzicht van de nieuwtjes, acties en leuke extra's? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Letters By Nic


Letters By Nic 

Nieuws en acties in het kort

Afgelopen maand heb ik een paar kleine wijzigingen aangebracht op de website van Letters By Nic. Zo heb ik een apart menu gemaakt voor workshops, omdat ik deze nog wat verstopt vond staan en omdat ik ook een live workshop heb gepland! Daarnaast heb ik in het menu wat veranderingen in volgordes aangebracht en meer zaken geclusterd. Verder heb ik achter de schermen enkele leuke projecten gemaakt en ben ik heel druk bezig geweest met het schrijven van een basiscursus voor de Brother ScanNcut (een snijplotter) welke ik later dit jaar ga organiseren. 

Workshops

De eerste live workshop die ik ingepland heb om bij mij te komen volgen zijn workshops waarbij we aan de slag gaan met een creatieve kit. Namelijk de wreath of blooms kit van Stampin'Up! Deze kit is uiteraard ook aan te schaffen om thuis mee aan de slag te gaan, maar wat is er nou leuker dan samen met andere creatievelingen aan de slag te gaan? Ik geef de workshop op 4 momenten bij mij thuis. Te weten op:

  • 23 maart 2023
  • 24 maart 2023
  • 6 april 2023
  • 7 april 2023

Je kan de workshop en het thuispakket aanschaffen in mijn webshop

Daarnaast is er uiteraard altijd de mogelijkheid om een workshop bij jou thuis (maximaal 6 deelnemers) te volgen. Of om een workshop op maat bij mij te boeken. Wil je hier meer over weten? Kijk dan even hier.

Letters By Nic's SUper SUmmer Creative Box

 Een wens die ik altijd al had, een creatieve verrassingsbox van mijzelf voor de creatieveling. En nu is hij er! Hij is te koop in mijn webshop. Uiteraard is de inhoud een verrassing, maar ik kan je wel vertellen dat hij super gaaf gaat worden! In deze box komen namelijk alleen maar kwaliteitsproducten te zitten die ik zelf ook vooraf heb getest en uitgeprobeerd. Dat is ook wel nodig omdat ik bij de box een inspiratiemagazine ga doen waarin ik je dus meeneem in de mogelijkheden van de producten in de box. In de box komen ook Stampin'Up! producten te zitten. En om het helemaal mooi te maken, de producten van Stampin'Up! die in de box komen te zitten zijn nu nog niet te koop, deze komen namelijk pas in de nieuwe jaarcatalogus te staan die in mei uitkomt. Naast producten van Stampin'Up! komen er ook andere leuke creatieve producten in te zitten. En om het feestje helemaal compleet te maken pak ik alles leuk in. Het inpakpapier kan je vervolgens, als je het netjes uitpakt, ook weer gebruiken voor allerlei creatieve projecten. Kortom een box vol uren creatief plezier. De waarde van de producten in de boxen ligt (gemiddeld 15%) boven de prijs die jij ervoor betaald. En de verzending is ook helemaal gratis! 

Wil jij de box ook bestellen? Dat kan, maar er is slechts een beperkte oplage en OP=OP!


Stampin'Up! Nieuws, acties en meer

Nieuwe kit

De creatieve set Colorful Kaleidoscope is een kaartenmaakset voor uiteenlopende gelegenheden vol geometrische patronen en vormen die aan een caleidoscoop doen denken.

De set is verkrijgbaar vanaf 1 maart 2023 en je kunt er unieke kaarten met diverse boodschappen mee maken! In deze set zitten bijzondere stansfiguren die je in laagjes kunt aanbrengen om het effect van een caleidoscoop te creëren. Voor elke kaart kies je je eigen kleurencombinatie en zo heb je telkens een origineel resultaat. Stempel er een tekst naar keuze bij uit de inbegrepen stempelset en je creatie is compleet. Je ontvangers zullen blij zijn met deze unieke verrassing vol kleur!

Je kan deze en meer kits bestellen in mijn Stampin'Up!-shop.

Online only in maart

In maart heeft Stampin'Up! weer een nieuwe actie. Er zijn namelijk de Maart Exclusives! Dit zijn nieuwe producten die alleen te koop via mij (Per mail) of online via mijn Stampin'Up!-shop. Deze producten zijn niet terug te vinden in de catalogus en helemaal nieuw. En er zitten weer pareltjes bij kan ik je vertellen!

Neem snel een kijkje in mijn Stampin'Up! shop en shop de mooiste kwalitatieve hobbymarerialen. Wil je liever met een verzamelbestelling meebestellen en zo op verzendkosten besparen? Dat kan! Iedere maandag heb je de mogelijkheid om mee te doen met een verzamelbestelling. Wil je mee bestellen met de verzamelbestelling? Mail je bestelling dan voor iedere maandag 15.00 uur aan mij door dan gaat hij savonds nog mee in de bestelling.

Incolors 2021-2023

En ook nog even wat nieuws over de Stampin'Up! incolor kleuren 2021-2023. Deze gaan namelijk niet mee naar de nieuwe jaarcatalogus. De huidige caralogus loopt tot en met april. Wil jij nog een of meer van deze gave kleuren bestellen? Bestel dan op tijd.

Meestal raken de refills van de inkt heel snel uitverkocht tegen het aflopen van de catalogus.

Ik kan je vertellen dat veel producten van deze Incolors (met name de refills) dan al grotendeels uitverkocht zullen zijn.

Je kan deze Incolors 2021-2023 producten en meer in mijn Stampin'Up!-shop.

Wil je liever met een verzamelbestelling meebestellen en zo op verzendkosten besparen? Dat kan! Iedere maandag hen je de mogelijkheid om mee te doen met een verzamelbestelling. Wil je mee bestellen met de verzamelbestelling? Mail je bestelling dan aan mij door.

Stap in mijn team!

Word jij ook Stampin'Up! demonstrator en kom jij in mijn team? Dan profiteer je bij elke bestelling die je plaatst (minimaal) 20% korting! Het is al interessant als je voor €175,- of meer aan producten wil bestellen.

En dat is het niet het enige voordeel!

Als je in mijn team stapt koop je een starterspakket. Een starterspakket koop je voor €129,- en daarbij krijg je €46,- aan gratis producten. Je mag dus voor €175,- aan Stampin’Up! producten uitzoeken. Je mag helemaal zelf bepalen uit welke producten je aan je startpakket toegevoegd. Daarnaast krijg je een zakelijk pakket meegestuurd met je startpakket waar onder andere een stapeltje actuele catalogi, folders en bestelformulieren bij zitten. Je bent helemaal nergens toe verplicht als je in mijn team stapt. Wil je demonstrator blijven, dan moet je ieder kwartaal een bepaalde omzet halen. Maar wil je geen lid blijven van mijn team, dan kan je er voor kiezen om van deze korting gebruik te maken en val daarna weer vanzelf uit. Er zit verder echt geen addertje onder het gras!

Dat is nog eens een mooie deal hè?! 

Verder ben je officieel een demonstrator en onderdeel van mijn team: CreaNic's

Maar er zijn nog meer voordelen! Wil je hier meer over weten of heb je nog vragen? Stel ze hier.

Wil je instappen? Dat kan hier

Verzamelbestellingen

Wanneer je Stampin'Up! producten wilt bestellen, kan je dat zelf rechtstreeks doen in mijn Stampin'Up!-shop. Maar je kan er ook voor kiezen om deze onderdeel te laten zijn van mijn verzamelbestelling. Ik plaats iedere maandag (met uitzondering van feestdagen) een verzamelbestelling. De laatste verzamelbestelling van de maand staat hieronder in de agenda vermeld. In  geval van een verzamelbestelling verzamel ik de bestellingen en wordt alles in 1 keer bij mij thuis geleverd. Daarna kun je kiezen om het kosteloos bij mij op te halen, of ik kan het door sturen aan je. De bezorging verloopt via PostNL of DHL.  Als je mee wilt doen met een verzamelbestelling, zorg dan dat je je bestelling uiterlijk op de maandag om 15.00 uur aan mij is doorgegeven. De betaling loopt via factuur met een betaalverzoek. De betaling dient binnen 14 dagen na factuurdatum betaald te zijn en de bestelling wordt pas verstuurd zodra de betaling binnen is. 


Agenda

Hieronder vind je een overzicht van de agenda van Letters By Nic. Het kan zijn dat hier nog kleine wijzigingen in plaatsvinden, houdt daarvoor onze social media kanalen in de gaten.

Datum
01-03-2023 Nieuwe maandblog
Nieuwsbrief 8
01-03-2023 Start Stampin'Up! Online Exclusives
14-03-2023 Online workshop
23-03-2023 Live Workshop - Wreath of Blooms
24-03-2023 Live Workshop - Wreath of Blooms
27-03-2023 Laatste verzamelbestelling maart
31-03-2023 Einde Stampin'Up! Online Exclusives
Vooruitblik april
01-04-2023 NIeuwe maandblog
Nieuwsbrief 9
06-04-2023 Live Workshop - Wreath of Blooms
07-04-2023 Live Workshop - Wreath of Blooms

* Voor deze online evenementen heb ik geen workshoppakketten beschikbaar, de gebruikte producten zijn wel bij mij te bestellen via het contactformulier of de mail.

**Workshoppakketten die ik samenstel komen in de webshop te staan zodra ze beschikbaar zijn, deze shop je hier

Na de workshops op de genoemde kanalen hierboven, met uitzondering van nieuwsbrieflezers workshops, worden de opgenomen workshops ook op YouTube geplaatst.

Lieve creatieve groet,

Nicole,

Letters By Nic

In de volgende maandblog: Creatieve workshop Letters By Nic, Stampin'Workshop en meer!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.