April 2023

Gepubliceerd op 1 april 2023 om 08:05

Letters By Nic 

Nieuwe maand nieuwe blog

Een nieuwe maand, dus ook weer tijd voor een nieuwe blog! Deze maand een paar kleine berichtjes vanuit Letters By Nic, maar heel veel nieuwtjes met betrekking tot Stampin'Up! De huidige catalogi lopen namelijk op het eind en dat betekend allerlei nieuwtjes! Lees snel verder.

Plotterpatronen

Ik heb besloten om ook met mijn plotter meer voor Letters By Nic te doen. Ik ga namelijk ook leuke plotterpatronen die ik gemaakt heb te koop aanbieden. Hiervoor moet ik mijn database nog uitzoeken en opschonen, maar binnenkort komen deze ook in de webshop te staan. En in de nieuwsbrief van april zit een gratis plotterpatroon voor Pasen. Wil jij die ook? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief! iedere dag wordt hij nagezonden aan nieuwe inschrijvers.

Letters By Nic's SUper SUmmer Creative Box

Een wens die ik altijd al had, een creatieve verrassingsbox van mijzelf voor de creatieveling. En nu is hij er! Hij is te koop in mijn webshop. Uiteraard is de inhoud een verrassing, maar ik kan je wel vertellen dat hij super gaaf gaat worden! In deze box komen namelijk alleen maar kwaliteitsproducten te zitten die ik zelf ook vooraf heb getest en uitgeprobeerd. In de box komen ook Stampin'Up! producten te zitten. En om het helemaal mooi te maken, de producten van Stampin'Up! die in de box komen te zitten zijn nu nog niet te koop, deze komen namelijk pas in de nieuwe jaarcatalogus te staan die in mei uitkomt. Naast producten van Stampin'Up! komen er ook andere leuke creatieve producten in te zitten. En om het feestje helemaal compleet te maken pak ik alles leuk in. Het inpakpapier kan je vervolgens, als je het netjes uitpakt, ook weer gebruiken voor allerlei creatieve projecten. Kortom een box vol uren creatief plezier. De waarde van de producten in de boxen ligt (gemiddeld 15%) boven de prijs die jij ervoor betaald. En de verzending is ook helemaal gratis! 

Wil jij de box ook bestellen? Wees er snel bij, hij is nog maar tot en met 30 april 2023 te bestellen. Dat kan, maar er is slechts een beperkte oplage en OP=OP!


Stampin'Up! Nieuws, acties en meer

Einde voorjaarscatalogus 2023 en jaarcatalogus 2023 nadert

Op 30 april 2023 stopt de verkoop uit de huidige voorjaarscatalogus en jaarcatalogus en gaat de nieuwe jaarcatalogus in. Dit houdt in dat veel producten uit de lopende catalogi niet mee zullen gaan naar de volgende jaarcatalogus. Echter vindt dit jaar ook een color-refresh plaats. Eens in de 5 jaar vervangt Stampin'Up! het assortiment basiskleuren. Dat houdt in dat bepaalde kleuren inktpads, refills, blends, markers, lint, embelishments en papier niet meer te koop zal zijn bij Stampin'Up!. Maar er komen ook weer nieuwe kleuren voor in de plaats, dit zijn geheel nieuwe kleuren, maar ook terugkerende oude favorieten. Welke dit zijn is nog niet bekend, maar vanaf 1 mei 2023 is dit wel bekend. 

Verder gaat de SUper handige Stamparatus het assortiment verlaten. De voorraad is niet heel hoog en Op=Op. Dus wil jij deze handige stempelhulp? Wees er dan snel bij!

Incolors 2021-2023

Met het uitlopen van de huidige jaarcatalogus zullen ook de InColors 2021-2023 gaan verdwijnen uit het assortiment. Van deze kleuren is al bekend dat deze niet mee naar de nieuwe jaarcatalogus. Wil jij nog een of meer van deze gave kleuren bestellen? Bestel dan op tijd.

Meestal raken de refills van de inkt heel snel uitverkocht tegen het aflopen van de catalogus. Inmiddels is de vooraad van enkele InColors 2021-2023 ook al laag en tegen het einde van de looptijd van de huidige catalogus zullen de producten dan ook veelal uitverkocht zijn.

Met het verdwijnen van de InColors 2021-2023 is er in het assortiment ook weer ruimte voor nieuwe InColors, namelijk de InColors 2023-2025. Ik heb ze zelf nog niet gezien dus ik kan jullie ook nog niet vertellen wat dit voor kleuren gaan zijn.

Je kan deze Incolors 2021-2023 producten en meer in mijn Stampin'Up!-shop.

Wil je liever met een verzamelbestelling meebestellen en zo op verzendkosten besparen? Dat kan! Iedere maandag heb je de mogelijkheid om mee te doen met een verzamelbestelling. Wil je mee bestellen met de verzamelbestelling? Mail je bestelling dan aan mij door.

Nieuwe jaarcatalogus

Met het uitlopen van de huidige minicatalogus en de jaarcatalogus is het ook tijd voor een nieuwe jaarcatalogus. Voor mij als demonstratrice start in april de voorverkoop al en ik heb inmiddels al mogen genieten van de nieuwe jaarcatalogus. En ik kan jullie vertellen hij staat boordevol prachtige hobbyproducten die je bij mij kan aanschaffen vanaf 2 mei 2023. Voor jullie moet ik deze dus nog even een verrassing laten en kan ik hier nog niets van inhoud met jullie voor delen.

Ik kan op korte termijn de nieuwe papieren catalogus bestellen voor klanten. Ben jij nieuwsgierig naar alle prachtige hobbyproducten die Stampin'Up! binnenkort allemaal in het assortiment heeft en wil jij er graag een papieren catalogus ontvangen? Stuur mij dan even een e-mail, dan zorg ik dat ik er voldoende op voorraad heb. De catalogus is gratis voor vaste klanten die het afgelopen half jaar bij mij besteld hebben of direct een bestelling bij mij plaatsen. Wil jij een catalogus, alleen ben je nog geen bestellende klant? Dan vraag ik €5,00 voor de catalogus, hierbij krijg je dan een cadeaubon ter waarde van €5,00 die je bij mij in kan leveren bij een bestelling vanaf €50,00 aan Stampin'Up! producten.

Waarom is deze nou niet gratis als je nog geen vaste klant bent voor mij? Dat komt omdat ik zelf deze catalogussen ook moet kopen voor mijn klanten. 

Verzamelbestellingen

Wanneer je Stampin'Up! producten wilt bestellen, kan je dat zelf rechtstreeks doen in mijn Stampin'Up!-shop. Maar je kan er ook voor kiezen om deze onderdeel te laten zijn van mijn verzamelbestelling. Ik plaats iedere maandag (met uitzondering van feestdagen) een verzamelbestelling. De laatste verzamelbestelling van de maand staat hieronder in de agenda vermeld. In  geval van een verzamelbestelling verzamel ik de bestellingen en wordt alles in 1 keer bij mij thuis geleverd. Daarna kun je kiezen om het kosteloos bij mij op te halen, of ik kan het door sturen aan je. De bezorging verloopt via PostNL of DHL.  Als je mee wilt doen met een verzamelbestelling, zorg dan dat je je bestelling uiterlijk op de maandag om 15.00 uur aan mij is doorgegeven. De betaling loopt via factuur met een betaalverzoek. De betaling dient binnen 14 dagen na factuurdatum betaald te zijn en de bestelling wordt pas verstuurd zodra de betaling binnen is. 


Agenda

Hieronder vind je een overzicht van de agenda van Letters By Nic. Het kan zijn dat hier nog kleine wijzigingen in plaatsvinden, houdt daarvoor onze social media kanalen in de gaten.

Datum
01-04-2023 NIeuwe maandblog
Nieuwsbrief 9
04-04-2023 Start Sale minicatalogus en jaarcatalogus 2023 tot 60% korting
06-04-2023 Live Workshop - Wreath of Blooms
07-04-2023 Live Workshop - Wreath of Blooms
18-04-2023 Online Workshop Stampin'Up! **
30-04-2023 Laatste besteldag voorjaarscatalogus en jaarcatalogus Stampin'Up!
Vooruitblik Mei
02-05-2023 Start verkoop uit de nieuwe jaarcatalogus
De Boho Blue Mini Stans en Embossingmachine is te koop

* Voor deze online evenementen heb ik geen workshoppakketten beschikbaar, de gebruikte producten zijn wel bij mij te bestellen via het contactformulier of de mail.

**Workshoppakketten die ik samenstel komen in de webshop te staan zodra ze beschikbaar zijn, deze shop je hier

Na de workshops op de genoemde kanalen hierboven, met uitzondering van nieuwsbrieflezers workshops, worden de opgenomen workshops ook op YouTube geplaatst.

Lieve creatieve groet,

Nicole,

Letters By Nic

In de volgende maandblog: Creatieve workshop Letters By Nic, Stampin'Workshop en meer!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.