Mei 2023

Gepubliceerd op 1 mei 2023 om 21:13

Letters By Nic 

Nieuwe maand nieuwe blog

We zijn alweer een in mei beland, de tijd vliegt voorbij. En met weer een nieuwe maand is het ook tijd voor weer een nieuwe maandblog! Ook deze maand zijn er weer nieuwtjes en berichten vanuit Letters By Nic en ook nieuwtjes met betrekking tot Stampin'Up! Lees snel verder.

Gepersonaliseerde cadeaus in de webshop

Vorige maand schreef ik dat ik had besloten om ook met mijn plotter meer voor Letters By Nic te doen. Ik ben afgelopen maand aan het rondkijken geweest voor leuke gepersonaliseerde cadeau ideeën. En die zijn er zoveel, maar je moet ergens beginnen. Ik mocht onderandere al 4 teddy tasjes personaliseren en wat zijn ze leuk geworden. Er komt nog meer aan, ik zal de webshop dan ook tegelmatig updaten. Kijk snel op de pagina met gepersonaliseerde cadeaus

SUper SUmmer Box

Er zijn nog maar een paar boxen beschikbaar! In eerste instantie konden deze tot uiterlijk 30 april 2023 besteld worden, maar ik heb besloten ze nog iets langer in de webshop te houden, namelijk tot uiterlijk 31 mei 2023 of zolang de voorraad strekt. De waarde van de boxen ligt ruim boven de aanschafwaarde, namelijk minimaal 10%. 

Daarnaast kan ik jullie een paar producten verklappen zonder aan te geven wat er precies in zit. Deze producten zitten in alle varianten van de box:

- materiaal voor een leuke aquareltechniek

- Stampin'up! InColor pakketje 

- Embelishments

- Knutseltool

- en nog veel meer voor uren creatief plezier. 

 

Je shopt de box hier

Mixed media en journallen

Een aantal weken geleden ben ik met een super leuk gezelschap een workshop gaan volgen waarbij we een mini journal hebben gemaakt waarbij we van allerlei materiaal gebruik hebben gemaakt. Ik kwam helemaal uit mijn comfortzone en gebruikte kleuren die ik niet snel gebruik. Maar wat was het leuk! En dat is nog niet alles, je hoeft echt niet alles aan te schaffen want met de meeste materialen die je in huis hebt kan je al heel veel! Ik ben dan ook begonnen met het uitwerken van ideeën waarbij ik de technieken van de workshop combineer met producten van Stampin'Up!, uiteraard speel ik ook met andere media hoor. Want ja, dat kan! Binnenkort meer hierover.


Stampin'Up! Nieuws, acties en meer

Nieuwe jaarcatalogus 2023-2024 van Stampin'Up! is live! 

Met de livegang van de nieuwe jaarcatalogus zijn er naast de InColors 2021-2023 ook maarliefst 11 kleuren die het assortiment hebben verlaten. Dit gaf ook weer ruimte voor fantastische terugkerende en nieuwe kleuren een hele mooie warme InColors 2023-2025! Ik heb de nieuwe kleuren als demonstratrice natuurlijk al in de voorverkoop kunnen shoppen en ze zijn echt geweldig! Daarnaast ben ik al wat aan het experimenteren geweest met de nieuwe InColors. Wil jij ook kennis maken met de nieuwe kleuren? Je kan ze bij mij shoppen, maar met een workshop of party bij jou thuis kan je ze natuurlijk ook eens uitproberen. Stuur mij gerust een mail voor meer informatie. 

Retired Stampin'Up! sale! 

Nu veel van de producten uit de voorjaarscatalogus 2023 en de jaarcatalogus 2022-2023 van Stampin'Up! uit het assortiment zijn is het ook tijd om zelf op te ruimen. Ik heb mijn voorraad uitgezocht en besloten een groot deel van de producten die uit het assortiment zijn te verkopen tegen hele leuke actieprijzen. Dit zijn losse stempelsets, bundels van stempelsets met stansen, bundels van stempelsets met ponsen, papier en embelishments. Zowel nieuw als gebruikt. 

Neem hier een kijkje en shop de retired producten!

Nieuwe jaarcatalogus

Vanaf 2 mei gaat de nieuwe jaarcatalogus van Stampin'Up! in. Maarliefst 178 pagina's boordevol creatieve materialen! Hier kan je hem digitaal bekijken. 

Ben jij nieuwsgierig naar alle prachtige hobbyproducten die Stampin'Up! allemaal in het assortiment heeft maar wil jij liever een papieren catalogus ontvangen? Dat kan ook! De catalogus is gratis voor vaste klanten die het afgelopen half jaar bij mij besteld hebben of direct een bestelling bij mij plaatsen van minimaal €50,00. Wil jij een catalogus, maar ben je nog geen bestellende klant? Dan vraag ik €5,00 voor de catalogus, hierbij krijg je dan een cadeaubon ter waarde van €5,00 die je bij mij in kan leveren bij een bestelling vanaf €50,00 aan Stampin'Up! producten.

Waarom is deze nou niet gratis als je nog geen vaste klant bent voor mij? Dat komt omdat ik zelf deze catalogussen ook in moet kopen voor mijn klanten. 

Verzamelbestellingen

Wanneer je Stampin'Up! producten wilt bestellen, kan je dat zelf rechtstreeks doen in mijn Stampin'Up!-shop. Maar je kan er ook voor kiezen om deze onderdeel te laten zijn van mijn verzamelbestelling. Ik plaats iedere maandag (met uitzondering van feestdagen) een verzamelbestelling. De laatste verzamelbestelling van de maand staat hieronder in de agenda vermeld. In  geval van een verzamelbestelling verzamel ik de bestellingen en wordt alles in 1 keer bij mij thuis geleverd. Daarna kun je kiezen om het kosteloos bij mij op te halen, of ik kan het door sturen aan je. De bezorging verloopt via PostNL of DHL.  Als je mee wilt doen met een verzamelbestelling, zorg dan dat je je bestelling uiterlijk op de maandag om 15.00 uur aan mij is doorgegeven. De betaling loopt via factuur met een betaalverzoek. De betaling dient binnen 14 dagen na factuurdatum betaald te zijn en de bestelling wordt pas verstuurd zodra de betaling binnen is. 


Agenda

Hieronder vind je een overzicht van de agenda van Letters By Nic. Het kan zijn dat hier nog kleine wijzigingen in plaatsvinden, houdt daarvoor onze social media kanalen in de gaten.

Datum
02-05-2023 Start verkoop uit de nieuwe jaarcatalogus
De Boho Blue Mini Stans en Embossingmachine is te koop
19-05-2023 Online Stampin'Easy onder voorbehoud
25-05-2023 Online Stampin'Workshop
29-05-2023 Laatste verzamelbestelling van mei

* Voor deze online evenementen heb ik geen workshoppakketten beschikbaar, de gebruikte producten zijn wel bij mij te bestellen via het contactformulier of de mail.

**Workshoppakketten die ik samenstel komen in de webshop te staan zodra ze beschikbaar zijn, deze shop je hier

Na de workshops op de genoemde kanalen hierboven, met uitzondering van nieuwsbrieflezers workshops, worden de opgenomen workshops ook op YouTube geplaatst.

Lieve creatieve groet,

Nicole,

Letters By Nic

In de volgende maandblog: Creatieve workshop Letters By Nic, Stampin'Workshop en meer!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.