Juni 2023

Gepubliceerd op 4 juni 2023 om 21:46

Een mooie maand juni

Deze blog verschijnt een paar dagen later dan aanvankelijk gepland. Naast Letters By Nic heb ik ook nog een een baan in loondienst en een ecologisch adviesbureau. Want naast creatief zijn heb ik veel passie voor natuur. Afgelopen paar weken waren ook even erg hectisch ondanks Hemelvaart en Pinksteren. Als ecoloog is namelijk de drukste periode van half maart tot en met oktober omdat dan het seizoen is voor de meeste veldonderzoeken waaronder nachtelijke vleermuisonderzoeken. Daarnaast kreeg ik ook een paar hele leuke opdrachten binnen voor ecologische begeleiding welke ik moest voorbereiden en heb ik uiteraard van het mooie weer met mijn gezin genoten. En dat is niet alles want voor Letters By Nic heb ik ook weer het nodige gedaan! Wat? En wat er op de planning staat voor juni lees je allemaal hieronder. 

Letters By Nic 

Gepersonaliseerde cadeaus in de webshop

Vorige maand schreef ik over een aantal tasjes met naam die ik mocht maken en ook dat ik meer met gepersonaliseerde cadeaus wil gaan doen. Ik heb me dan ook afgelopen maand hierin verdiept. Ik heb acjter de schermen wat ideeen uitgewerkt en ik hoop die spoedig ook te gaan maken en met de wereld te kunnen delen. Om voorbeelden te kunnen laten zien maak ik ook altijd eerst de creaties voor mijzelf en mijn kinderen. Ik heb afgelopen week een heel pakket met nieuwe materialen ontvangen voor mijn snijplotter waar ik mee aan de slag ga. Dat gaat de komende tijd achter de schermen gebeuren. Zodra er projecten zijn die ik geslaagd vind, zal ik ze ook delen. Wil je een kijkje nemen van producten die al in de webshop staan? Kijk snel op de pagina met gepersonaliseerde cadeaus

SUper SUmmer Box

Voor de SUper SUmmerbox heb ik inmiddels alle producten besteld en een groot deel is inmiddels binnen. Op de foto een kleine sneakpeek zodat je een idee krijgt van wat voor producten je in de boxen kan verwachten. De komende weken ga ik aan de slag met het maken van enkele voorbeeldprojecten zodat ik de boxen zo spoedig mogelijk kan gaan versturen. Omdat er nog een paar boxen over zijn heb ik besloten ze toch nog online te laten staan.

Je shopt de box hier

Van Plot At Home naar Hobby Handig

Het tijdschrift voor de creatieve plotteraar, de Plot At Home, waarvoor ik designteammember ben en artikelen schrijf, is een aantal maanden geleden overgenomen door uitgeverij Scala. Als designer ben ik ook overgegaan en maak ik nu plotterprojecten voor Scala. Het tijdschrift Plot At Home is daarmee ook een nieuw hoofdstuk ingeslagen en is samengevoegd met het tijdschrift Hobby Handig. Een tijdschrift voor de creatieveling die het leuk vind om onder andere woondecoratie te maken. Sommige plotterprojecten worden nu ook aangeboden als knipprojecten. Zo kan iedereen ze maken, maar met strijk- en stickerfolies is dat niet altijd even makkelijk of zelfs soms onmogelijk met een schaar. Het is voor iedereen nog even een beetje een goede balans zoeken, maar in het 1e samengevoegde nummer vind je een heel leuk project van mijn hand, namelijk een leuke muurhanger in strandthema. 

Wil je meer weten? Of een workshop of try-out workshop met de plotter, stuur mij gerust een berichtje.


Stampin'Up! Nieuws, acties en meer

15% korting op een selectie Designer Series Paper 

Van 1 tot en met 30 juni 2023 heeft Stampin'Up! een deel van het designer series paper in de aanbieding. Je shopt de geselecteerde bundels met 15% korting. Met designer papier kun je de meest mooie creaties maken en het papier is op veel manieren toepasbaar in allerlei creatieve creaties. Denk aan kaartachtergronden, label achtergronden of basis van een cadeaulabel, maar ook cadeaudoosjes en cadeautasjes. Daarnaast zijn er ook vellen desingpapier met figuren om uit te knippen zodat je een kaartje of label net dat beetje extra kan geven. Nu is het moment dus om prachtig designpapier aan te schaffen. 

Wil je designpapier aanschaffen, maar wil je niet een heel pakket bestellen, dat kan natuurlijk ook, dan bied ik je de gelegenheid om een half pak of een kwart pak papier te bestellen. Als je dan papier uit de selectie wil bestellen waar in juni de korting op van toepassing is, dan krijg je van mij natuurlijk ook gewoon die 15% korting. Ik heb het papier niet op voorraad, maar wil je hiervan gebruik maken? Stuur mij dan een mail of een appje met daarin het gewenste papier en of je een half of een kwart pak wilt. 

Retired Stampin'Up! sale! 

Nu veel van de producten uit de voorjaarscatalogus 2023 en de jaarcatalogus 2022-2023 van Stampin'Up! uit het assortiment zijn is het ook tijd om zelf op te ruimen. Ik heb mijn voorraad uitgezocht en besloten een groot deel van de producten die uit het assortiment zijn te verkopen tegen hele leuke actieprijzen. Dit zijn losse stempelsets, bundels van stempelsets met stansen, bundels van stempelsets met ponsen, papier en embelishments. Zowel nieuw als gebruikt. 

Neem hier een kijkje en shop de retired producten!

Super instapactie

Van 1 tot en met 30 juni is er weer een super instapactie bij Stampin'Up!

Ben jij graag creatief bezig en wil je graag een leuk extraatje verdienen met je creatieve hobby? Of wil je voor meer dan €129,00 aan Stampin'Up! producten shoppen? Dan is instappen in mijn team nu het ideale moment!

Je kiest in juni namelijk voor €207,00 aan producten uit de lopende catalogus en betaalt slechts €129,00. Dat is maar liefst €78,00 korting en inclusief levering. 

 

Een aantal voordelen van instappen in mijn team:

  • Je ziet altijd als eerste de nieuwe produkten.
  • Je mag eerder preorderen
  • Je krijgt altijd 20% korting op vervolg bestellingen
  • Je mag meedoen met online evenementen
  • En je zit nergens aan vast, blijkt het niks voor je te zijn stop je gewoon weer en je mag de spulletjes houden!

Heb je hier nog vragen over stuur mij dan een e-mail of WhatsApp berichtje. 

Ben je overtuigd en wil je in mijn team stappen? Dat kan kan hier

Verzamelbestellingen

Wanneer je Stampin'Up! producten wilt bestellen, kan je dat zelf rechtstreeks doen in mijn Stampin'Up!-shop. Maar je kan er ook voor kiezen om deze onderdeel te laten zijn van mijn verzamelbestelling. Ik plaats iedere maandag (met uitzondering van feestdagen) een verzamelbestelling. De laatste verzamelbestelling van de maand staat hieronder in de agenda vermeld. In  geval van een verzamelbestelling verzamel ik de bestellingen en wordt alles in 1 keer bij mij thuis geleverd. Daarna kun je kiezen om het kosteloos bij mij op te halen, of ik kan het door sturen aan je. De bezorging verloopt via PostNL of DHL.  Als je mee wilt doen met een verzamelbestelling, zorg dan dat je je bestelling uiterlijk op de maandag om 15.00 uur aan mij is doorgegeven. De betaling loopt via factuur met een betaalverzoek. De betaling dient binnen 14 dagen na factuurdatum betaald te zijn en de bestelling wordt pas verstuurd zodra de betaling binnen is. 


Agenda

Hieronder vind je een overzicht van de agenda van Letters By Nic. Het kan zijn dat hier nog kleine wijzigingen in plaatsvinden, houdt daarvoor onze social media kanalen in de gaten.

Datum
01-06-2023 Start 15% korting op geselecteerd designerspapier
Start super gave instapactie.
09-06-2023 Online Stampin'workshop vaderdag
16-06-2023 Online Letters By Nic workshop
22-06-2023 Online Stampin'Easy
26-06-2023 Laatste verzamelbestelling van mei

* Voor deze online evenementen heb ik geen workshoppakketten beschikbaar, de gebruikte producten zijn wel bij mij te bestellen via het contactformulier of de mail.

**Workshoppakketten die ik samenstel komen in de webshop te staan zodra ze beschikbaar zijn, deze shop je hier

Na de workshops op de genoemde kanalen hierboven, met uitzondering van nieuwsbrieflezers workshops, worden de opgenomen workshops ook op YouTube geplaatst.

Lieve creatieve groet,

Nicole,

Letters By Nic

In de volgende maandblog: mixed media, plotter en meer

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.