Snijplotter en sublimatie Cursussen en Workshops

Heb jij een sijplotter of een sublimatieprinter? Wil jij daar meer over leren? Dan ben je bij Letters By Nic aan het goede adres. Ik geef diverse cursussen en workshops voor de snijplotter en sublimatieprinter. Ik geef de cursussen en workshops in kleine groepen, waardoor ik de aandacht maximaal voor de deelnemers heb en er niet lang gewacht hoeft te worden op mijn hulp. Tevens is het in kleine groepen werken ook fijn voor de deelnemers, zij kunnen in sommige gevallen ook elkaar helpen. En van helpen leer je zelf ook. Ook voor privé cursussen en workshops kan je bij mij terecht.

 

Het beschikbare cursus en workshopaanbod vind je door op onderstaande links te klikken:

 

Je zal zien dat er momenten zijn dat bepaalde cursussen en workshops op 'uitverkocht' staan. Dit heeft er dan mee te maken dat deze nog niet zijn ingepland. Zodra er datums ingepland zijn zullen deze zichtbaar worden en kan je je aanmelden door de gewenste workshop in je winkelmandje te plaatsen en af te rekenen. 

De privé lessen staan standaard open, dat komt omdat ik zodra jij een privé workshop bij mij boekt ik samen met jou op zoek ga naar een geschikt en gewenst moment.