Sublimatie prints

Heb je geen sublimatie printer, maar wil je wel graag eenmalig iets met een sublimatieprint bedrukken? Ik maak graag de print voor je. Na bestellen stuur je per mail je gewenste afbeelding in hoge kwaliteit toe, bij voorkeur in JPG format en een beschrijving van hoe je de print afgedrukt wil hebben, wat je wil bedrukken, welk materiaal. Nadat ik dit bekeken heb en beoordeeld zal ik contact opnemen voor de laatste gegevens indien nodig en maak ik de print voor je. Je kan deze dan ophalen of ik verstuur de prints naar je toe, uiteraard zo verpakt dat het niet nat kan worden.

Om iets met een sublimatieprint te kunnen bedrukken moet textiel voor minimaal 65% uit polyester bestaan en bij voorkeur wit zijn. Licht gekleurd kan ook, maar is minder mooi. Andere producten dan textiel moeten voorzien zijn van een speciale coating. 

Het is ook mogelijk dat ik van print en bestellen van materiaal tot en met bedrukken voor je regel. Daarvoor kan je mij een mail sturen of via het contactformulier je wensen doorgeven.