Snijplotter Workshops en cursussen

Een snijplotter is zeer veelzijdig. Je kan er van alles mee maken. Denk aan leuke opdrukken voor op kleding, allerlei papieren creaties, stickers en nog veel meer! Je kan bij mij allerlei cursussen en workshops volgen om je machine te leren kennen, maar ook om gezellig creatief bezig te zijn met mensen met dezelfde hobby! Deze apparaten zijn zo veelzijdig en je creëert er de leukste dingen mee. Wil jij een keer een gezellige workshop volgen met leuke verschillende projecten? Dat kan bij Letters By Nic in Nistelrode. 

 

Hieronder vind je een overzicht van alle cursussen en workshops. Zodra data bekend zijn en er plekken beschikbaar zijn, dan zullen die via onderstaande tegels te bestellen zijn. 

 

Daarnaast is het mogelijk om met een eigen groep een workshop of cursus te boeken buiten de vaste agenda om. Daarvoor kan je hieronder een privé les of cursus boeken waarna wij contact met je opnemen om een gewenst moment af te spreken. Uiteraard mag je ook contact met ons opnemen via het contactformulier of de mail, terug te vinden op de contactpagina.

Bij de workshops bij ons op locatie neem je je eigen snijplotter en laptop mee. Al het overige materiaal en lunch zijn bij de workshops inbegrepen. Heb je zelf geen snijplotter, maar wil je toch graag een workshop volgen om het werken met een snijplotter te ervaren? Ook dat kan! Vraag naar de mogelijkheden.