Blanco textiel op bestelling 

Het kan zijn dat je op zoek bent naar blanco textiel om te bedrukken of borduren. Maar je zoekt iets specifieks. Op veel webshops heb je dan slechts beperkte mogelijkheden of je kan enkel bestellen bij bedrijven die het alleen bedrukt of geborduurd leveren zodat jij het niet zelf naar wens kan bedrukken of borduren. Bij groothandels heb je een KvK-nummer en BTW-nummer nodig. Daarnaast moet je vaak grote hoeveelheden in één keer bestellen terwijl je er maar 1 of 2 nodig hebt en dan zit je met de rest te kijken.

Ik liep daar ook tegenaan. En als enthousiaste plotteraar of sublimatiekunstenaar wil je natuurlijk keus hebben en ook niet vast zitten aan grote hoeveelheden waar je mee blijft zitten. Op die wens wil ik graag inspringen! Bij mij kun je namelijk op bestelling heel veel soorten, kleuren en maten textiel om zelf te bedrukken of borduren bestellen. Dit is op basis van nalevering, de levertijd is dus iets langer, maar je kan in kleine hoeveelheden bestellen! Afhankelijk van het aantal bestellingen die ik in de verzamelbestelling kan meenemen kan dit ook nog schelen in de verzendkosten. Je kan via de website van Textile Europe het gehele assortiment bekijken wat ik kan bestellen. De prijzen die daarbij staan zijn vanaf-prijzen en onder andere afhankelijk van het aantal dat je wil bestellen en de verzendkosten van de verzamelbestelling.

In principe plaats ik iedere laatste vrijdag van de maand een verzamelbestelling. Mocht het zo zijn dat je daar niet op kan/wil wachten, kan ik je bestelling eerder doorvoeren, maar dan betaal je wel meer verzendkosten. Meestal zijn de producten, mits op voorraad, binnen 3 tot 5 werkdagen bij mij. Dit kan rondom feestdagen uiteraard wat langer zijn.

In de video hieronder leg ik uit hoe het werkt.