Workshops en workshoppakketten

Live bij jou of mij thuis

Bij Letters By Nic kan je terecht voor allerlei leuke workshops met producten van Stampin'Up!. Leuk voor een avond met vriend(inn)en, collega's, familie of kennissen, maar ook leuk bij een babyshower of vrijgezellenfeest. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het volgen van een workshop. Zo zijn er kant en klare kits om een workshop mee te doen, maar is het ook mogelijk om een geheel op maat gemaakte workshop te volgen in vrijwel alle mogelijke thema's en onderwerpen. Daarbij maken we gebruik van allerlei materialen van Stampin'Up!.

Prijzen variëren tussen workshops en zijn een beetje afhankelijk van wat je wil gaan doen. Workshops zijn inclusief een workshoppakket met verbruiksmaterialen (papier, dimensionals, plaksteentjes etc) en een kleinigheidje. Tijdens de workshop kan je mijn stempels, inkt, snijapparaat en dergelijke gebruiken. Je kan er ook voor kiezen om deze bij het workshoppakket aan te schaffen vóór of na de workshop. Voorafgaand aan de workshop bespreken we wat de wensen zijn voor de workshop en stel ik een workshoppakket (bestaande uit verbruiksmateriaal) samen en ook welke stempelsets we gaan gebruiken (welke je dus nog kunt schaffen bij je workshoppakket). Op basis van wat we bij de workshop gaan maken kan ik een prijsvoorstel voor het workshoppakket doen.

Als je besluit een workshop bij mij te boeken, dan ontvang je als deelnemer altijd een leuke attentie. 

Bij interesse kan je contact opnemen via de mail of het contactformulier.

Online

Daarnaast is er regelmatig een live workshop op een van de sociale media kanalen van Letters By Nic. Deze worden later ook (bijna) allemaal opgeslagen op mijn YouTube kanaal waar deze terug te kijken zijn. Onderaan de website staan knoppen met links naar de socials en youtube van Letters By Nic. Zolang  de producten voor deze live workshops op voorraad en nog in het assortiment van Stampin'Up! zijn, kan je workshoppakketten voor thuis aanschaffen. 

Hieronder vind je de pakketten om thuis lekker creatief aan de slag te gaan, maar ook mijn Stampin'Up! agenda. Omdat de workshops die ik geef door mijzelf gemaakt zijn, zijn deze niet als compleet pakket te bestellen bij Stampin'Up!. Deze pakketten zijn dan ook zorgvuldig door mij samengesteld. Vaak gaan ze ook samen met een live van Facebook of Instagram die ik gegeven heb, maar die video's zijn altijd terug te vinden op mijn YouTube kanaal. Echter zijn er ook workshoppakketten die niet van een live af komen, bij deze pakketten zit netjes een werkbeschrijving van hoe je het project kan maken met eventueel een link naar een afgeschermde video. 

LET OP: het kan zijn dat er meerdere varianten van pakketten in de shop staan, selecteer dan de gewenste optie.

Heb je vragen, of staat jou gewenste workshop er niet tussen? Stuur mij gerust een berichtje via de contactpagina.

Workshoppakketten en workshops