Creatieve workshops

Workshop hand- en/of brushletteren

Wat ik vaak hoor is 'Wat een mooie tekst en wat mooi geschreven. Ik kan dat echt niet met mijn handschrift'. Maar hand- en brushletteren is niet hetzelfde als gewoon schrijven. Zelf heb ik ook echt geen mooi handschrift, maar door het gebruik van de juiste materialen en technieken en door veel te oefenen heb ik geleerd mooie teksten te maken met mooie letters. En jij kan dat ook leren!

Letters By Nic heeft enkele workshops samengesteld om je op weg te helpen met het hand- en brushletteren. Tijdens de workshops maak je gebruik van en kennis met verschillende materialen van mij. Daarnaast ontvang je bij iedere workshop een goodiebag gevuld met topkwaliteit materialen, zodat je na de workshop thuis verder kunt oefenen.

  • Basis workshop handletteren: Bij deze workshop beginnen we bij de basis, wat is handletteren en hoe kan je het toepassen. Daarnaast vertel ik je over verschillende basismaterialen, technieken en lettertypen. Uiteraard ga je ook zelf aan de slag!
  • Vervolg workshop handletteren: Bij deze workshop verdiepen we in compositie, vormen, versieren en opvulling van letters. En passen we deze uiteraard ook toe.
  • Basis workshop brushletteren: Bij deze workshop beginnen we bij de basis, wat is brushletteren en hoe kan je het toepassen. Daarnaast vertel ik je over verschillende basismaterialen, technieken en lettertypen. Uiteraard ga je ook zelf aan de slag!
  • Vervolg workshop brushletteren: Bij deze workshop verdiepen we in compositie, vormen, schaduw spacing en bouncing van letters. En passen we deze uiteraard ook toe.
  • Combinaties en op maat: Het is mogelijk workshops te combineren of specifiek op maat gemaakte workshops te boeken. Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen per mail of via het contactformulier op de website. 

De prijzen voor deze workshops zijn onderaan de pagina terug te vinden in de prijzentabel

Bulletjournal workshop

Wil jij graag je eigen agenda leren maken? Of ben je van het maken van allerlei lijstjes en wil je dat op een creatieve manier doen? Dan is de bulletjournal workshop wellicht iets voor jou!

Letters By Nic heeft een bulletjournal workshop samengesteld waarbij je kennis maakt met enkele mogelijkheden en technieken. Tijdens de workshops maak je gebruik van en kennis met verschillende materialen van mij. Daarnaast ontvang je bij iedere workshop een goodiebag gevuld met topkwaliteit materialen, zodat je na de workshop thuis verder kunt oefenen.

De prijs voor deze workshop is onderaan de pagina terug te vinden in de prijzentabel. 

Creatieve workshops

Naast de hierboven genoemde hand- en burshletterworkshops en de bulletjournal workshop bieden wij ook andere creatieve workshops aan. In onderstaande tabel staan vanaf prijzen opgenomen voor de creatieve workshops. Voor voorbeelden van deze creatieve workshops kan je een kijkje nemen mijn portfolio.

Daarnaast is het mogelijk om creatieve workshops op maat en naar eigen wens te boeken bij Letters By Nic.

Voor het boeken van een creatieve workshop of meer informatie over workshops op maat kunt u contact opnemen via de mail of via het contactformulier op de site.

Prijzen workshops

Workshop Prijs per persoon
Basis workshop handletteren € 29,95
Vervolg workshop handletteren € 34,95
Basis workshop brushletteren € 29,95
Vervolg workshop brushletteren € 39,95
Workshop Bullet journal € 49,95
Workshop mok personaliseren € 24,95
Workshop ontbijtbord personaliseren € 24,95
Workshop servies personaliseren op maat vanaf: € 29,95
Workshop porselein stippen theetipje € 19,95
Workshop porselein stippen beker € 24,95
Workshop porselein stippen ontbijtbord € 24,95
Workshop porselein stippen klok € 24,95
Workshop porselein stippen etagere € 34,95
Workshop porselein stippen op maat vanaf: € 29,95
Workshop houtbranden op een snijplank € 39,95
Workshop houtbranden op maat vanaf: € 42,95
Workshop snijplank graveren € 39,95
Workshop hout graveren op maat vanaf: € 42,95

De prijzen van deze creatieve workshops zijn inclusief het gebruik van verbruiksmateriaal. Het is eventueel mogelijk om materialen die tijdens de workshops gebruikt worden bij mij aan te schaffen.