Kom jij in mijn team? Dan heb je altijd korting!

Wordt jij ook Stampin'Up! demonstrator en kom jij in mijn team? Dan profiteer je bij elke bestelling die je plaatst van (minimaal) 20% korting! Het is al interessant als je voor €175,- of meer aan producten wil bestellen.

En dat is het niet het enige voordeel.

Als je in mijn team stapt koop je een starterspakket. Een starterspakket koop je voor €129,- en daarbij krijg je €46,- aan gratis producten. Je mag dus voor €175,- aan Stampin’ Up! producten uitzoeken. Je mag helemaal zelf bepalen welke producten je aan je startpakket toegevoegd. Daarnaast krijg je een zakelijk pakket meegestuurd met je startpakket waar onder andere een stapeltje actuele catalogi, folders en bestelformulieren bij zitten.

Dat is nog eens een mooie deal he? 

Allereerst ben je officieel een demonstrator en onderdeel van mijn team: CreaNic's

Maar er zijn nog meer voordelen!

Wat zijn dan die voordelen?

  • Korting: Op alle producten van Stampin’ Up! minimaal 20% korting
  • Sneak peeks: Je krijgt als aller aller eerste de nieuwe catalogi te zien en in handen!
  • Privilege aankopen:  Je mag altijd eerder bestellen dan een niet demo! Zo ook pre-orderen uit de nieuwe catalogi voor hij voor reguliere klanten in te zien is. 
  • Je wordt betaald om te doen wat je leuk vindt: Geef workshops of party’s, koop met korting voor jezelf en verkoop aan anderen en krijg het verschil in prijs als beloning!
  • Connect met gelijkgestemden:  Je komt in mijn team, buiten de Stampin'Workshops en Stampin'Easy voor iedereen, organiseer ik voor mijn team minimaal 1 keer per jaar een teamdag en stuur ik je ieder kwartaal en klein pakketje toe met Stampin'Up! producten en daar ik je uit hier iets leuks mee te creëren. Daarnaast voeg ik je toe aan de besloten Whatsapp en Facebook groep voor vragen, delen van ervaringen, creativiteit en gezelligheid. 
  • Deelnemen aan de events van Stampin’ Up!: twee keer per jaar organiseert Stampin’ Up! (business) eventdagen over de hele wereld, ook jij mag hier (tegen betaling) bij zijn!

Interessant? Lees snel verder voor meer uitleg over het demonstratorschap.

 

Goed om te weten

Stel je eigen voordeelpakket samen:
Je mag voor €175,- aan producten uitzoeken en je betaalt maar €129,-! Dat is maarliefst €46,- korting! De betaling vind plaats middels creditcard of PayPal.

 

Wat moet je doen om korting te behouden?

Elk kwartaal plaats je voor minimaal €371,- incl btw een bestelling bij Stampin’ Up!. Dit kunnen demonstratorbestellingen, workshopbestellingen en/of klantbestellingen zijn. De kwartalen zijn: Jan-Mrt, Apr-Jun, Jul-Sept en Okt-Dec.

Het eerste kwartaal is wanneer je instapt natuurlijk al begonnen. Je hoeft dan nog niet aan het minimum te voldoen. Je hebt tot het einde van het volgend kwartaal om dat wel te doen. De bestellingen die je in je eerste kwartaal doet, tellen natuurlijk wel gewoon mee.

 

Moet ik perse aan anderen verkopen?

Nee, dat hoeft zeker niet! Het maakt het halen van je omzet  per kwartaal vaak wel makkelijker als je betalende klanten hebt. Maar je mag ook lekker alles aan jezelf bestellen. Het maakt voor Stampin’ Up! niet uit hoe jij je kwartaalomzet haalt.

Wellicht heb je een vriendin of creatieve buurvrouw die jouw graag helpt om elk kwartaal bij het team te blijven!

 

Moet ik workshops of party's geven?

Nee, zeker niet. Je bent nergens toe verplicht wat dat betreft. Jij bepaalt wat je doet en hoe je het doet. Je moet niks. 

 

Wat als ik het kwartaalminimum niet haal?

Je krijgt een extra maand (reparatiemaand) de tijd om alsnog je kwartaal te halen. Let op, je nieuwe kwartaal is dan ook al begonnen. Lukt dat niet, dan hoef je niets te doen. Je valt uit als demo, je hebt geen verplichtingen meer.

Je kunt dan ook niet meer kopen met de 20% korting.

Wil je toch weer instappen? Geen probleem; je koopt een nieuw voordeelpakket en je doet weer mee.

 

Wat als ik geen demo meer wil zijn?

Je hoeft niets te doen. Zodra jij niet je kwartaalminimum haalt, valt je uit als demo.

Je loopt geen risico, er zijn geen kleine lettertjes of verplichtingen en niemand komt verhaal halen voor jouw keuze!

 

Heb je nog vragen? Wil je hulp bij het samenstellen van je startpakket? Stuur mij dan een mail of stel je vragen via het contactformulier.

Hier kan je instappen in mijn team! Let wel even op dat je het juiste land selecteerd.