Even voorstellen

Gepubliceerd op 5 mei 2022 om 22:57

In een allereerste blog is het natuurlijk netjes om mezelf voor te stellen. Dat is dan ook wat ik ga doen.

Mijn naam is Nicole Kuijs-Schuurmans en samen met mijn partner heb ik 2 prachtige en lieve kinderen en een eigenwijze hond. Ik ben van kind af aan altijd aan het knutselen geweest en die creativiteit is er nog steeds. Naast mijn baan als ecoloog en het moeder zijn van mijn kinderen ben ik in de vrije uurtjes graag creatief bezig. Zo maak ik kleertjes voor de kinderen, vind ik het leuk om te borduren op mijn borduurmachine, maak ik allerlei leuke dingen met mijn plotter, maak ik kaarten en teken, schilder en handletter ik graag. Daarnaast heb ik heel veel andere creatieve projecten waar ik me mee bezig houdt in mijn vrije tijd. 

Ik probeer iedere week wel tijd voor mezelf te maken zodat ik mijn creatieve ei kwijt kan. Maar ik ben naast hobbymatig ook professioneel graag creatief bezig. Ik heb diverse gepersonaliseerde cadeaus mogen maken in opdracht en sinds 2022 ben ik actief binnen het creatieve team van het tijdschrift Plot at Home en heb ik me aangesloten bij Stampin Up als demonstrator waarbij ik onder andere workshops wil gaan verzorgen. Dit staat nog in de kinderschoenen en ik hoop hier in de toekomst meer tijd mee door te kunnen brengen.

Op mijn site zal ik zo nu en dan ook een creatieve blog plaatsen, daarnaast kan je me volgen via facebook en Instagram welke je kan vinden via de linkjes hieronder.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.