Blog

Op deze pagina vind je allerlei hobby gerelateerde blogs. Neem een kijkje en veel leesplezier!

Maart 2023

Het was een wat rustige maand in februari op creatief vlak. Maar rustig was hij zeker niet. Een enorme drukte achter de schermen en ook privé de nodige zaken die veel tijd en energie in beslag namen. Maar nu is alweer de 3e maand van 2023 aangebroken, wat vliegt de tijd toch! In deze blog neem ik jullie weer in vogelvlucht mee door een aantal nieuwtjes en acties die in maart plaatsvinden. Wil je een uitgebreider en completer overzicht van de nieuwtjes, acties en leuke extra's? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Letters By Nic

Lees meer »

Februari 2023

Februari, de maand van de liefde. Deze maand is een maand waarin ik jullie vooral wil inspireren met creaties van mijzelf en zal ik jullie op mijn social media kanalen ook meenemen in allerlei creaties die ik maak. In deze blog neem ik jullie verder mee in nieuws, acties en meer van zowel Letters By Nic zelf, maar ook van Stampin'Up! waar ik onafhankelijk demonstratrice ben. Veel leesplezier weer!

Lees meer »

December 2022

December, de laatste maand van het jaar, is alweer aangebroken. Bij december zijn er een aantal woorden die meteen in mij opkomen waaraan ik moet denken, namelijk sinterklaasfeest, kerst, donker, winter maar ook gezelligheid. Het jaar is weer voorbij gevlogen en in deze laatste blog van het jaar blik ik graag even met jullie terug op afgelopen jaar, maar bespreek ik ook graag nog een aantal leuke acties en nieuwtjes. 

Lees meer »

November 2022

En dan is het alweer november. De tijd vliegt voorbij als je het naar je zin hebt en lekker veel creatief bezig kan zijn. Ook sinterklaas is alweer in aantocht, een leuke tijd en ik kan er altijd van genieten samen met mijn man en kinderen. In deze blog een korte terugblik op wat er in oktober allemaal voorbij is gekomen. Maar ook wat november ons gaat brengen op creatief vlak van Letters By Nic en bij Stampin'Up!

Lees meer »

Oktober 2022

En dan is het alweer oktober. De tijd vliegt voorbij als je het naar je zin hebt en lekker veel creatief bezig kan zijn. Althans dat is bij mij zo. In deze blog een korte terugblik op wat er in september allemaal voorbij is gekomen. Maar ook wat oktober ons gaat brengen op creatief vlak van Letters By Nic en bij Stampin'Up!

Lees meer »

September 2022

Een nieuwe maand, dus weer tijd voor een nieuwe blog. In deze blog een korte terugblik op de maand augustus, de ontwikkelingen van Letters By Nic, nieuws en acties van Stampin'Up! en de creatieve agenda van september.

Lees meer »

Augustus 2022

Een nieuwe maand, dus weer tijd voor een nieuwe blog. In deze blog een korte terugblik op de maand juli, de ontwikkelingen van Letters By Nic, nieuws en acties van Stampin'Up! en de creatieve agenda van augustus.

Lees meer »

Nieuwe najaarscatalogus, acties en meer

Een nieuwe maand, dus weer tijd voor een nieuwe blog. In deze blog een korte terugblik op de maand juni, de ontwikkelingen van Letters By Nic, nieuws en acties van Stampin'Up! en de creatieve agenda van juli.

Lees meer »

Veel creatiefs in juni

Het is weer eens tijd voor een blogje in juni. Deze maand veel creatieve bezigheden op de agenda, niet zozeer zichtbaar voor iedereen, maar vooral ook veel achter de schermen. In deze blog neem ik jullie mee in allerlei zaken waar ik me zoal mee bezig heb gehouden en verder ga houden deze maand.

Lees meer »

SALE! minicatalogus januari-juni 2022

Het is weer tijd voor een SALE van de Stampin'Up producten die in de minicatalogus van januari tot en met juni 2022 staan. Van de artikelen die in deze MINI CATALOGUS JANUARI-JUNI 2022 staan gaat veel in de uitverkoop. Daar zijn verschillende redenen voor: bundels worden niet meer als bundels verkocht maar enkel nog als losse producten of producten verlaten het assortiment. 

Lees meer »

Zelfstandig Stampin'Up Shoppen bij mij

Je kan niet alleen een Stampin'Up bestelling bij mij rechtstreeks plaatsen via de mail of het contactformulier, maar je kan uiteraard ook zelf in mijn webshopomgeving van Stampin'Up zelf shoppen.  In deze blog leg ik je uit hoe je ervoor kan zorgen dat je bij mij shopt in de Stampin'Up webshopomgeving. 

Lees meer »